Flash Player er integrert i Internet Explorer for Windows 10.
Du trenger ikke installere Flash Player.

Bruk følgende trinn for å feilsøke Flash Player for Internet Explorer i Windows 10.

Aktivere Flash Player

Sørg for at Flash Player er aktivert.

1. Åpne siden som har det rike medieinnholdet i Internet Explorer. For eksempel, besøk Hjelp for Flash Player.

2. Klikk på Verktøy-menyen, øverst til høyre i Internet Explorer.

Klikk på Verktøy-menyen
  3. Fra Verktøy-menyen velger du Administrer tillegg.

Velg Administrer tillegg
  4. Velg Shockwave Flash-objekt fra listen.

Merk:

Forsikre at den gjeldende nettsiden har rikt medieinnhold. Hvis den gjeldende nettsiden ikke har rikt medieinnhold, vil ikke Shockwave Flash-objekt vises på listen.

Velg Shockwave Flash-objekt
  5. Klikk på Aktiver, og så på Lukk.

Klikk på Aktiver

Deaktivere ActiveX filtrering

1. Åpne siden som har rikt medieinnhold i Internet Explorer.

2. Klikk på Verktøy-menyen, og velg Sikkerhet > ActiveX-filtrering.

Velg Sikkerhet, ActiveX-filtrering
  3. Lukk nettleseren og åpne den. Så kan du prøve å se innholdet.