Flash Player er integrert med Internet Explorer i Windows 8.
Du trenger ikke å installere Flash Player.

Trinn for å feilsøke Flash Player for Internet Explorer i Windows 8

Aktivere Flash Player

Sørg for at Flash Player er aktivert.

1. Åpne siden som har det rike medieinnholdet i Internet Explorer. For eksempel, besøk Hjelp for Flash Player.

2. Klikk på Verktøy-menyen, øverst til høyre i Internet Explorer.

Navn på bilde
  3. Fra Verktøy-menyen velger du Administrer tillegg.

Velg Administrer tillegg
  4. Velg Shockwave Flash-objekt fra listen.

Merk:

Forsikre at den gjeldende nettsiden har rikt medieinnhold. Hvis den gjeldende nettsiden ikke har rikt medieinnhold, vil ikke Shockwave Flash-objekt vises på listen.

Velg Shockwave Flash-objekt
  5. Klikk på Aktiver, og så på Lukk.

Klikk på Aktiver

Deaktivere ActiveX filtrering

1. Åpne siden som har rikt medieinnhold i Internet Explorer.

2. Klikk på Verktøy-ikonet, og velg Sikkerhet > ActiveX filtrering.

Velg Sikkerhet, ActiveX filtrering
  3. Lukk nettleseren og åpne den. Så kan du prøve å se innholdet.

Oppdater Internet Explorer for å få den nyeste versjonen av Flash Player

Innholdet kan kreve en nyere versjon av Flash Player enn den du har installert. Se om du har installert den nyeste versjonen av Flash Player, ved å besøke Finn versjon-dokumentet. Trinn 2 i dokumentet viser versjonen du har av Flash Player.

Flash Player er integrert i Internet Explorer i Windows Store og skrivebordsmodus. Du kan også laste ned og installere de nyeste oppdateringene via følgende lenker:

Merk:

Hvis du bruker Windows 8.0, må du oppdatere til Windows 8.1 eller Windows 10 for å fortsette å motta Flash Player-oppdateringer.  Hvis du er en Windows RT-bruker (nettbrett), kan du kun få oppdateringene gjennom Windows Update-mekanismen.