Fra en ekspert: Aktivere Flash Player

Chris Campbell

Merk:

Se Aktivere Flash Player i Internet Explorer for en HTML5-versjon av videoen over.

1. Klikk på Verktøy-ikonet øverst til høyre i Internet Explorer. (Ikonet ser ut som et tannhjul.)

Klikk på Verktøy-ikonet
    Verktøy-ikonet er øverst til høyre.

2. Klikk på Administrer tillegg i hurtigmenyen som vises.

Klikk på Administrer tillegg
    Lukk Administrer tillegg i Verktøy-menyen.

3. Velg Verktøylinjer og utvidelser i dialogboksen som vises.

Velg Verktøylinjer og utvidelser
    Velg Verktøy og utvidelser som programtilleggstype i dialogboksen Administrer tillegg.

4. Se etter «Shockwave Flash Object» (et annet navn for Flash Player) i listen over programtillegg.

Se om Shockwave Flash Object er Deaktivert i Status-kolonnen. Klikk på raden for Shockwave Flash Object for å utheve den dersom den er deaktivert.

Velg Shockwave Flash Object
    Shockwave Flash Object er tilleggsprogramtypen. Flash er Deaktivert.

5. Klikk på Aktiver nederst til høyre på dialogboksen Administrer tillegg.

Klikk på Aktiver
    Klikk på Aktiver nederst til høyre.

6. Lukk dialogboksen Administrer tillegg.

Merk:

Hvis du fortsatt opplever problemer ved visning av rikt medieinnhold etter å ha fulgt disse trinnene, se vanlige spørsmål under ActiveX-filtrering i Internet Explorer.