Problemer med installasjon av Adobe Flash Player? Finn problemet ditt og prøv den tilhørende løsningen.

1. Har du sjekket om Flash Player allerede er installert på datamaskinen din?

2. Blir du bedt om å lukke nettleseren?

I Safari lukker installasjonsprogrammet nettleseren for å fortsette installeringen.

Følg disse instruksjonene.

3. Har du sjekket om Flash Player er aktivert i nettleseren din?

For Firefox i alle OS, se Aktivere Flash Player i Firefox.

For Safari på Mac OS, se Aktivere Flash Player i Safari.

For Google Chrome, se Aktivere Flash Player i Chrome.

For Opera, se aktivere Flash Player i Opera.

4. Startet installasjonsprogrammet installasjonen?

Du vet ikke hvilken plassering installasjonsprogrammet til Flash Player ble lastet ned til.

Filene lastes ned, som standard, til mappen Nedlastinger (Downloads) med mindre «lagre til»-plasseringen har blitt endret manuelt.

1. Etter at du har lastet ned Flash Player, lukke alle nettlesere.
  2. Finn installasjonsfilen til Flash Player. Med mindre du har spesifisert noe annet ligger filen i mappen Nedlastinger.
  3. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installasjonen av Flash Player.

Gå til Vindu > Nedlastinger eller trykk Tilvalg + Kommando + L. Bruk Kontroll + klikk på den nedlastede filen, og velg Vis i Finder.

5. Klarer du ikke løse problemet?

Det rike medieinneholdet fungerer ikke og du vet ikke hva problemet er.

Avinstaller Flash Player og utfør en ren installasjon av Flash Player.

6. Har du passordrelaterte problemer?

Hvis du ikke klarer å logge på, kontrollerer du brukernavnet og passordet. Bruk systeminformasjonen, ikke Adobe ID-en.

Kontroller administratorbrukernavn og -passord
Skriv inn administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det.

Har du fremdeles problemer?

Hvis du har problemer med installasjon av Adobe Flash Player, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammet direkte fra de følgende nettsidene:

Se også: