Problemer med installasjon av Adobe Flash Player? Finn problemet ditt og prøv den tilhørende løsningen.

1. Har du sjekket om Flash Player allerede er installert på datamaskinen din?

2. Blir du bedt om å lukke nettleseren?

I Safari lukker installasjonsprogrammet nettleseren for å fortsette med installasjonen.

Følg denne fremgangsmåten.

3. Har du sjekket om Flash Player er aktivert i nettleseren din?

For Firefox på alle operativsystemer se Aktivere Flash Player i Firefox.

For Safari på Mac OS se Aktivere Flash Player i Safari.

For Google Chrome se Aktivere Flash Player i Chrome.

For Opera se Aktivere Flash Player i Opera.

4. Startet installasjonsprogrammet installasjonen?

Du vet ikke hvilken plassering installasjonsprogrammet til Flash Player ble lastet ned til.

Filene lastes som standard ned til mappen Nedlastinger, med mindre «lagre til»-plasseringen er endret manuelt.

1. Etter at du har lastet ned Flash Player, lukker du alle nettlesere.
  2. Finn installasjonsfilen til Flash Player. Med mindre du har spesifisert noe annet, ligger filen i mappen Nedlastinger.
  3. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installasjonen av Flash Player.

Gå til Vindu > Nedlastinger eller trykk Tilvalg + Kommando + L. Bruk Kontroll + klikk på den nedlastede filen, og velg Vis i Finder.

5. Klarer du ikke å løse problemet?

Rikt medieinnehold fungerer ikke, og du vet ikke hva problemet er.

Avinstaller Flash Player og kjør en ren installasjon av Flash Player.

6. Har du passordrelaterte problemer?

Hvis du ikke klarer å logge på, kontrollerer du brukernavnet og passordet. Bruk påloggingsdetaljene for systemet, ikke Adobe ID-en.

Kontroller administratorbrukernavn og -passord
Skriv inn administratorbrukernavnet og -passordet når du blir bedt om det.

Har du fremdeles problemer?

Hvis du har problemer med installasjon av Adobe Flash Player, kan du prøve å laste ned installasjonsprogrammet direkte fra de følgende nettsidene:

Se også: