Problem

I JW Player fungerer det ikke å høyreklikke og velge alternativet for å veksle til fullskjerm.

Løsning

Ikke bruk høyreklikksalternativet (hurtigmeny) for å gå til fullskjerm. Bruk fullskjermalternativet i nederste linje. Hvis du har valgt hurtigmenyen, velger du den igjen før du bruker fullskjermalternativet i bunnlinjen.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet