Kontroller at den nyeste spilleren er blitt riktig installert

Laste inn websiden på nytt

Oppdater skjermen ved å oppdatere nettsiden.

Sørg for at Adobe Flash Player er valgt som standard spiller

Informasjonen sendes kanskje ikke til din Flash Player dersom en annen installert spiller er angitt som standard på datamaskinen din. Angi Flash Player som standard spiller og forsøk å se videoen igjen.

Muliggjør avspilling av nettsidens Flash-innhold på systemet

Vis Adobe Flash Player-innstillinger for din Flash Player-installasjon:

1. Høyreklikk (Windows) eller Ctrl-klikk (Mac OS) på Flash-innhold.

2. Velg Globale innstillinger.

3. Velg panelet Globale lagringsinnstillinger. Adobe Flash Player-innstillinger åpnes.
  4. Velg Tillat tredjeparts Flash-innhold for å lagre data på datamaskinen.

5. Start nettleseren på nytt og forsøk å splle av en innebygd video.
  • Hvis du vil vise eller endre personverninnstillinger for webområder du har besøkt, bruker du panelet Personverninnstillinger for webområder.
  • Hvis du vil vise, endre eller slette lagringsinnstillinger for webområder du har besøkt, bruker du panelet Lagringsinnstillinger for webområder.

Kontroller nettleserens sikkerhetsnivå

Sørg for at sikkerhetsnivået ikke er angitt som høyt eller at det er egendefinert, da dette kan hindre visning av ActiveX-kontroller. Det standard sikkerhetsnivået (middels) lar deg vanligvis vise Flash-innhold. For egendefinerte nivåer må du sørge for at både Last ned signerte ActiveX-kontroller og Kjør ActiveX-kontroller og plugin-moduler er satt til Spør. For eksempel, på Internet Explorer:

1. Velg Verktøy > Alternativer for Internett.
  2. Klikk kategorien Sikkerhet.
  3. Klikk på Standardnivå eller Egendefinert nivå.
  4. Gjør følgende endringer i delen ActiveX-kontroller og plugin-moduler:

• Velg Spør under Last ned signerte ActiveX-kontroller.
    • Velg Spør under Kjør ActiveX-kontroller og plugin-moduler.

Kontroller innstillinger for brannmur og verktøy

Noen Internett-verktøy virker på samme måte som en brannmur og kan begrense visning av ActiveX-kontroller. De kan i visse tilfeller blokkere Flash Player-innhold. Sørg for at innstillingene for brannmur og verktøy er satt til å tillate ActiveX-kontroller, Flash Player-innhold og nettsiden du besøker.