Deaktivere maskinvareakselerasjon og bruke programvaregjengivelse i stedet for maskinvaregjengivelse til å vise nettsiden

Følg denne fremgangsmåten dersom du bruker Internet Explorer 9 i Windows:

1. Avspillingen av Flash Player-videoer stopper når du endrer oppløsningen til fullskjermmodus. Dette er et velkjent problem på visse datamaskiner med Intel HD Graphics som kjører Internet Explorer 9.

Prøv en av følgende løsninger først:

Velg Start > Kontrollpanel > Nettverk og sikkerhet. Klikk på Alternativer for Internett.
  2. Klikk på fanen Avansert, og bla deg fram til delen Akselerert grafikk.
  3. Klikk for å velge alternativet Bruk programvaregjengivelse i stedet for GPU-gjengivelse.
  4. Klikk Bruk og deretter OK.
  5. Lukk alle åpne Internet Explorer-vinduer, og start deretter Internet Explorer på nytt.
  6. Vis nettsiden i Internet Explorer.

Du kan aktivere maskinvareakselerasjon igjen etter at problemet er løst, for å dra nytte av ytelsesfordelene med denne funksjonaliteten. Hvis du vil aktivere maskinvareakselerasjon igjen, følger du fremgangsmåten nedenfor og fjerner avmerkingen ved alternativet Bruk programvaregjengivelse i stedet for GPU-gjengivelse.

Oppdatere Intel HD Graphics-driverne

På visse systemer kan du løse dette problemet ved å oppdatere Intel HD Graphics-driverne. Det rapporteres at driverversjon 8.15.10.2361 og nyere ikke fører til denne feilen. Dessverre krever visse systemer oppdatering direkte fra systemprodusenten. Adobe samarbeider med systemprodusentene for å sørge for at de inkluderer de nyeste driverne i fremtidige produktslipp.

Mer informasjon

Systemer med Intel HD Graphics-kort og Internet Explorer 9 opplever dette problemet.

Maskinvareakselerasjon er en ny funksjon i Internet Explorer 9. Denne funksjonen gjør at Internet Explorer kan flytte all gjengivelse av grafikk og tekst fra CPU-en (Central Processing Unit) til GPU-en (Graphics Processing Unit).

Flash Player 10 og nyere versjoner kan bruke systemets grafikkmaskinvare til å akselerere videodekoding, og kan også akselerere videopresentasjon på visse områder. Fra og med Flash Player 10.2 kan Flash Player også dra nytte av maskinvareakselerert grafikk i Internet Explorer 9, og bruke maskinvaregjengivelse til å forbedre grafikkytelsen.

Flere problemer og løsninger

Prøv følgende løsninger dersom du fortsatt har problemer med avspilling av Flash Player-videoer: