I Flash Player 10.1 virker ikke kommandolinjeargumentet for å utføre en stille installasjon eller avinstallasjon.

Løsning

Fra og med Flash Player 10.1, har kommandolinjeargumentene blitt drastisk endret. Du trenger ikke lenger å bruke -clean/-force-argumentet til å tvinge avinstalleringen av Flash Player ved bruk av det frittstående avinstalleringsprogrammet. Du må fremdeles bruke -force-argumentet til å utføre en fullstendig avinstallering hvis de benytter FlashUtil.exe til å avinstallere.

Merk: Argumentene nedenfor gjelder kun EXE-installasjonsprogrammet, ikke MSI-installasjonsprogrammet.

Dette er de nye kommandolinjeargumentene:

• -install: Utfør installasjonen av Flash Player i bakgrunnen.
  • -uninstall: Utfør avinstallasjonen av Flash Player i bakgrunnen.
    • Merk: Disse argumentene kan brukes med det frittstående avinstallasjonsprogrammet eller med FlashUtil.exe i katalogen \Macromed\Flash
  • -uninstall {activex | plugin}: Utfør avinstallering av en bestemt spiller, enten ActiveX (Internet Explorer) eller plugin-modul (andre nettlesere).
    • Merk: Dette argumentet kan brukes med det frittstående avinstallasjonsprogrammet eller med FlashUtil.exe i katalogen \Macromed\Flash.
    • Merk: Når du avinstallerer en bestemt spiller, må du bruke en bestemt spillertype med -uninstall-argumentet for avinstallering i bakgrunnen. Hvis ikke fungerer ikke avinstalleringen, og begge spillertypene avinstalleres.