Dette dokumentet inneholder en liste over GPU-chipset og grafikkdrivere som ikke støttes av Stage3D-funksjonen som ble introdusert i Flash Player 11 (skrivebordsversjonen) og AIR 3 (skrivebordsversjonen). I dette scenarioet kjører innholdet ditt fortsatt, men Flash Player 11 og AIR 3 går tilbake til programvaregjengivelse.

Merk:

Ved bruk av Stage3D API-er sikrer du at innholdet yter raskere (omtrent 10x noen ganger) enn med tidligere versjoner av Flash Player og Adobe AIR, selv ved programvaregjengivelse

Alle plattformer

Ved bruk av Stage3D-profilen "constrained":

• Alle GPU-er som ikke støtter Pixel Shader 2.0 eller høyere
  • Chrome VIA-chipset

Ved bruk av Stage3D-profilen "baseline":

• Alle GPU-er som ikke støtter Pixel Shader 2.x eller høyere
  • Intel GMA-er som ikke støtter Pixel Shader 2.x: 740, i752, IEG, IEG2, GMA 900, GMA 950, GMA 3000, GMA 3100, GMA 3150
  • Chrome VIA-chipset

Windows

Ved bruk av Stage3D-profilen "constrained", alle grafikkdrivere som er eldre enn:

• 1. januar 2006 (Flash Player 11.4/AIR 3.4)
  • 1. januar 2005 (Flash Player 11.4/AIR 3.4) for Intel GMA-baserte kort

Ved bruk av Stage3D-profilen "baseline", alle grafikkdrivere som er eldre enn:

• 1. januar 2009 (Flash Player 11/AIR 3)
  • 1. januar 2008 (Flash Player 11.2/AIR 3.2)
  • 1. januar 2006 (Flash Player 11.4/AIR 3.4)
  • NVIDIA-driver 8.17.11.9621
  • NVIDIA-driver 8.17.11.8267
  • Alle Intel GMA-drivere før X.X.10.2021

Mac OS

Ved bruk av Stage3D-profilen "constrained":

• Alle GMA-er fra Intel
  • ATI Radeon X1600
  • ATI Radeon 2400
  • Firefox 3.6 og tidligere
  • Mac OS X 10.5 og tidligere

Ved bruk av Stage3D-profilen "baseline":

• Alle GMA-er fra Intel
  • ATI Radeon X1600
  • ATI Radeon 2400
  • Firefox 3.6 og tidligere
  • Mac OS X 10.5 og tidligere

*På Linux støttes maskinvareakselerering kun i Google Chrome.

*Intel HD GPU er støttet fullt ut både på Mac og i Windows.

Anbefaling

Oppdaterte driver vil sannsynligvis løse tilbakevendende programvareproblemer du opplever. Hvis du fremdeles opplever tilbakefall etter å ha oppdatert driverne, er chipsettet ditt sannsynligvis ikke støttet.

Prøv følgende lenker for oppdatering av drivere:

Evaluere din nåværende GPU

• Hvis Stage3D gjengis med en DirectX- eller OpenGL-driver, så bruker den en maskinvareakselerert overflate.
  • Hvis stage3D gjengis med "Software Hw_disabled", så bruker den programvaregjengivelse.

SWF-filen nedenfor rapporterer om hvorvidt GPU-en på din nåværende maskin støtter Stage3D.

Last ned