Hvis webkameraet ditt ikke fungerer, og du ikke kan se bilder, kan du prøve disse trinnene:

• Hvis du besøker et webområde som bruker webkameraet, kan du prøve en annen nettleser.
  • Lukk alle andre programmer som bruker webkameraet, for eksempel Yahoo! Messenger. Prøv å få tilgang til webkameraet ved hjelp av programmet du vil bruke. Du kan bare bruke et webkamera med ett program om gangen.
  • Endre Flash-innstillingene.
    1. Gå til en webside som bruker Flash med et webkamera.
      Når siden er lastet, åpnes et hurtigvindu som ber deg om å gi webområdet tilgang til kameraet og mikrofonen.
    2. Klikk på Tillat.
      Tillat knapp
    3. Hvis webkameraområdet er tomt, høyreklikker du i området.
    4. Klikk på Innstillinger.
      Klikk på Innstillinger
    5. Klikk på webkameraikonet og endre kameraalternativet til webkameraet du bruker. Hvis du for eksempel bruker et innebygd webkamera, velger du Integrert kamera.
      Integrert kamera
    6. Klikk på personvernikonet, og kontroller at alternativet Tillat er valgt.
      Tillat tilgang
    7. Klikk på Lukk.
      Hvis webkameraet fungerer, åpnes en forhåndsvisning.
    8. Gå til webområdet der du hadde problemer med webkameraet, og gjenta disse trinnene.
  • Slett hurtigbuffer og informasjonskapsler Lukk nettleseren og åpne den på nytt.
    • I Internet Explorer klikker du på Verktøy > Alternativer for Internett > Generelt. Klikk på Slett under Nettleserlogg.
      Slett nettleserloggen
    • I Mozilla Firefox klikker du Verktøy> Alternativer> Avansert. Klikk på Slett nå under Frakoblet lager.
      Tøm frakoblet lager
    • I Safari klikker du på Innstillinger> Tilbakestill Safari.
      Tilbakestill Safari
  • Slett alle lagrede webområder fra webområdets personverninnstillinger.
    1. Gå til siden Hjelp for Flash Player.
    2. Klikk på Slett alle områder.
      Knappen Slett alle områder
  • Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av Flash Player.
    1. Gå til Flash Players produktside.
    2. Finn feltet Versjonsinformasjon på Flash Players produktside. Feltet viser versjonen av Flash Player som vi finner på datamaskinen.
    3. Sammenlign nummeret i feltet med versjonen til plattformen din i listen nederst på siden. Hvis versjonene ikke samsvarer, avinstallerer du Flash Player og installer den nyeste versjonen.
  • Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av Flash Player hvis du bruker den mest oppdaterte driverprogramvaren. Se webområdet til produsenten av webkameraet for å få den nyeste informasjonen.