Opplæring og inspirasjon i appen

Finn ut hvordan du bruker opplæringsinnhold og opplæringsmateriale i appen, slik at du kommer raskt i gang med Fresco.

Adobe Fresco er den nye tegne- og maleappen laget for både ferske og erfarne kunstnere. Grensesnittet er enkelt og intuitivt; alle de viktigste verktøyene du trenger, er lett tilgjengelig. Med Adobe Fresco på enheten din blir hele verden ditt atelier. Du kan lære deg det grunnleggende om Adobe Fresco ved å følge det trinnvise opplæringsmaterialet om hvordan du lager, forbedrer og publiserer kunstverkene dine. Du kan få praktisk erfaring med Adobe Fresco-verktøy med en omfattende samling av interaktivt opplæringsmateriale.

Du får tilgang til Kom i gang med en rask omvisning i Adobe Fresco på følgende måter:

• Fra Hjem-skjermbildet trykker du på Opplæring, og trykker på det første miniatyrbildet, Omvisning i Adobe Fresco.
  • Fra dokumentskjermen trykker du på Hjelp-ikonet øverst til høyre og trykker på Ta omvisningen.
Kom i gang
Kom i gang fra startskjermen

Ta omvisningen
Kom i gang fra dokumentskjermen

Opplæringsmaterialet tilbyr dypere forståelse og praktisk erfaring med hver av funksjonene i Adobe Fresco.

Opplæring-fanen Praktisk opplæringsmateriale
Praktisk opplæringsmateriale

Kom raskt i gang med utvalget av praktisk opplæringsmateriale i appen. Fra Opplæring-skjermbildet trykker du på det aktuelle opplæringsmaterialet for å begynne å lære.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet