ink-slide-3

Hva du trenger

gen_step1_b_20

iPad

iPad 4, iPad Air 1, iPad Mini eller iPad Mini med Retina-skjerm. Er du ikke sikker på hvilken iPad du eier?

Sjekk nå

gen_step2_b_20

Applikasjoner

Adobe Illustrator Draw og Photoshop Sketch.

Last ned nå

gen_step3_b_20

Creative Cloud

Alle nivåer av Creative Cloud-medlemskap fungerer, også gratis.

Bli medlem nå

gen_checkbox_b_20

Kom i gang

Opplæringsmateriale som hjelp til å komme i gang.

Se nå

Vanlige spørsmål

Ink & Slide er utformet for å fungere med iPad 4, iPad Air 1, iPad Mini eller iPad Mini med Retina-skjerm. (Merk: Det er et kjent, midlertidig problem med iPad Air 2, der Ink slutter å tegne midt i strøket.) Ink & Slide er ikke kompatible med iPad Pro eller femte generasjon og nyere iPad-er.

Vil du sjekke hvilken iPad du eier? Gå hit for å finne ut.

Ink & Slide er utformet for å fungere med Adobe Illustrator Draw og Photoshop Sketch.

Ink og Slide selges av Adonit, som vi har inngått samarbeid med for å lage Ink & Slide. Hvis du vil ha mer informasjon, kontakter du Adonit på help@adonit.net.

Det er en 30-dagers returrett uten begrunnelse og en ett års garanti for Adobe Ink & Slide. Hvis du vil starte en retur, går du til Adonit Returns-siden.

Adobe Ink kobles til Creative Cloud og lar deg ta med deg dine favorittegninger, bilder, fargetemaer – og til og med kopiere og lime inn grafikk – på tvers av enheter. Når Ink er konfigurert og registreringsprosessen er fullført, er pennen sikkert tilknyttet din Creative Cloud-konto.

Ja. Adobe beskytter identitetene til Ink-brukere. Under produksjonsprosessen blir hver enkelt penn tilordnet en unik ID. Når du logger på Creative Cloud med Ink med Adobe Illustrator Draw eller Adobe Photoshop Sketch, blir den unike ID-en til pennen knyttet til din Creative Cloud-konto.

Nei, Adobe Ink har ingen GPS-kobling.

Cloud Clipboard lar deg raskt lagre og hente kreative ressurser – tegninger, bilder og ditt favorittinnhold – ved hjelp menyen for pennetuppen. Du kan kopiere innhold ved å trykke på knappen på Ink når tuppen er plassert på skjermen.

Clipboard-innhold vises i appvisningen for tegning, og du kan navigere ved hjelp av berøringsbevegelser ved å sveipe fra venstre mot høyre. Et raskt trykk på innhold legger det i kø for innliming.

Du kan bruke Adobe Ink & Slide uten Creative Cloud-medlemskap. Funksjoner for Cloud-tilkobling, for eksempel menyen for pennetuppen med tilgang til fargetemaer, Cloud Clipboard og deling til Behance, er ikke tilgjengelige.

Applikasjonene som støtter Ink & Slide – Adobe Illustrator Draw og Adobe Photoshop Sketch – krever et Creative Cloud-medlemskap. Hvis du ikke har et medlemskap, kan du bli medlem gratis direkte fra applikasjonene.

Ink & Slide kan brukes med alle Creative Cloud-kontoer, inkludert både gratis og kostnadsbelagt medlemskap.

Trykk og hold knappen på Adobe Ink i tre sekunder. Lyset i lysdiodene lyser i en regnbuesekvens mens Adobe Ink slås på

1. Åpne en applikasjon som er kompatibel med Ink & Slide.
  2. Trykk på Penn-menyen.
  3. Hold pennetuppen på målet på skjermen for å koble den sammen med iPad-en.

Indikatoren lyser grønt en kort stund når Adobe Ink kobles til.

Du trenger ikke å koble sammen Slide. Plasser den på skjermen for å begynne å bruke den med en kompatibel applikasjon.

Når du har koblet Adobe Ink sammen med iPad-en, kobler du den til Adobe Creative Cloud og angir innstillingene.

1. Åpne en applikasjon som er kompatibel med Ink & Slide.
  2. Trykk på Penn-menyen.
  3. Trykk på Konfigurer Ink.
  4. Velg en identitetsfarge på hjulet, og trykk på Neste.
  5. Angi et navn for Adobe Ink. Trykk på Neste.
  6. Velg et alternativ som angir hvordan du vanligvis holder Adobe Ink. Trykk på Neste.
  7. I skjermen Koble til Creative Cloud klikker du på OK, start.
  8. En avsluttende skjerm viser innstillingene. Trykk på Lukk.

Det er enkelt å komme i gang. Hurtigstartveiledning. Hvis du vil lære det grunnleggende, finner du også detaljert opplæringsmateriale.

Batteristatusen for Adobe Ink vises i de tilkoblede applikasjonene. Trykk på menyen for pennestatusen for å se batteriindikatoren ved siden av pennens navn. Hvis batterinivået er for lavt til bruk, blinker indikatoren rødt to ganger.

Det er vanligvis ikke nødvendig å slå Adobe Ink av fordi den slås automatisk av i hvilemodus. Hvis du vil slå den av, holder du knappen i 15 sekunder eller lenger uten å berøre pennetuppen. Indikatoren blinker rødt to ganger like før pennen slås av.

Adobe Slide kan brukes direkte fra alle støttede applikasjoner. Du trenger ikke å lade, slå på eller til og med koble Adobe Slide til en applikasjon. Plasser den på skjermen for å bruke den med en kompatibel applikasjon.

Når du har konfigurert Adobe Ink, dobbeltklikker du på Adobe Ink-knappen. Indikatoren lyser med den egendefinerte identitetsfarge du definerte.

Støtte for Ink & Slide leveres av vår partner Adonit. Kontakt deres kundestøtte på help@adonit.net for å få hjelp til å feilsøke eventuelle problemer med pennen eller linjalen. Hvis du har problemer som er knyttet til Adobes mobilapplikasjoner, kontakter du Adobes kundestøtte.

Adobe Ink kobles til iPad-en ved hjelp av Bluetooth 4.0. Koble til Adobe Ink med en kompatibel applikasjon, for eksempel Adobe Photoshop Sketch eller Adobe Illustrator Draw. Hvis du har problemer med å koble til, kontrollerer du følgende:

• Adobe Ink er ladet og slått på.
  • iPad-en er kompatibel. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se detaljene om maskinvare og programvarekompatibilitet i begynnelsen av disse vanlige spørsmålene.
  • Applikasjonen støtter Ink & Slide
  • Bluetooth er aktivert. Prøv å aktivere Bluetooth på nytt.
  • Prøv å koble en annen enhet til iPad-en med Bluetooth for å sikre at Bluetooth fungerer.
  • Prøv å koble Adobe Ink til en annen iPad, for eksempel iPad-en til en venn. Applikasjonene Adobe Photoshop Sketch og Adobe Illustrator Draw er gratis, så vennen din kan også laste dem ned.

Prøv å starte iPad-en og Adobe Ink på nytt. Hvis du fortsatt har problemer med å koble sammen Adobe Ink og iPad-en, kan du kontakte Adonits kundestøtte på help@adonit.net.

Adobe Ink lades når den er plassert i laderen og er koblet til strøm. Indikatoren på laderen pulserer rødt når Adobe Ink lades. Når batterinivået er over 80 %, lyser indikatoren i en regnbuesekvens.

Hvis Ink ikke lades, kan du prøve følgende:

• Kontroller at du har fjernet det gjennomsiktige beskyttelsesmerket som er festet på baksiden av pennen.
  • Kontroller at USB-kabelen er riktig tilkoblet.
  • Kontroller at USB-porten på datamaskinen eller huben fungerer som den skal. Prøv å koble til en annen USB-enhet for å kontrollere.
  • Prøv å lade via en USB-adapter koblet direkte til strøm i stedet for en datamaskin eller USB-hub.
  • Kontroller om det er skader på USB-kabelen. Prøv å bruke en kabel fra en annen enhet, for eksempel en telefon eller et kamera.

Hvis du fortsatt har problemer med å lade Adobe Ink, kan du kontakte Adonits kundestøtte på help@adonit.net.

Merk:

Adobe Slide trenger ikke å lades.

Adobe Ink bruker Wi-Fi eller mobildataforbindelse på iPad-en til å kommunisere med Adobe Creative Cloud. Prøv følgende:

1. Kontroller at du har tilgang til Creative Cloud fra iPad-en. Hvis du ikke kan koble til nettstedet, kan det være et problem med Internett-tilkoblingen din.
  2. Logg på nettstedet for Creative Cloud med Adobe ID-en. Hvis du trenger hjelp med Adobe ID-en og passordet, kan du se hjelpen for Adobe ID.

Hvis du kan logge på nettstedet for Creative Cloud, men det fortsatt ikke er mulig å koble Adobe Ink til Creative Cloud-kontoen, kan du kontakte Adobes kundestøtte.

Det er et kjent, midlertidig problem med iPad Air 2, der Ink slutter å tegne midt i strøket. Etter grundig undersøkelse mistenker vi at løsningen vil kreve samarbeid med Apple, og vi prøver å jobbe med dem for å løse problemet så raskt som mulig.