Brukerveiledning Avbryt

Fargetemaer

1. Learning Manager-brukerveiledning
  2. Innledning
    1. Oppsummering av nye funksjoner
    2. Versjonsnotat
    3. Systemkrav | Adobe Learning Manager
    4. Adobe Learning Manager-referanseområde (ALM-referanseområde) for AEM-områder
    5. Learning Managers overholdelse av GDPR
    6. Tilgjengelighet i Learning Manager
    7. Støtte for egendefinert domene
  3. Kom i gang
    1. Komme i gang som administrator
    2. Komme i gang som forfatter
    3. Komme i gang som elev
    4. Komme i gang for ledere
    5. Komme i gang som instruktør i Learning Manager
  4. Administrator
    1. Brukerpålogging
    2. Legg til brukere og opprett brukergrupper
    3. Legg til klasseromsplasseringer
    4. Opprett kursmoduler, forekomster og opplæringsprogrammer
    5. Learning Manager-innholdskatalog
    6. Innholdsmarkedsplass
    7. Rapporter
    8. Opplæringsstier
    9. Opplæringsplaner
    10. Administrer Learning Manager-bestillinger og -fakturering
    11. Jobb-hjelp
    12. Sertifiseringer
    13. Kataloger
    14. Legg til brukere i parti
    15. Likestilte kontoer
    16. Opprett og modifiser ferdigheter og nivåer
    17. AI-basert anbefaling av kurs
    18. Spillifisering
    19. Tilpass elevenes hjemmeside
    20. Merker
    21. Fargetemaer
    22. Elevutskrifter
    23. Administrering av ventelister og oppmøte
    24. Fluidic-spiller
    25. Kunngjøringer
    26. E-postmaler
    27. Adobe Connect-integrasjon
    28. Innstillinger
    29. Varsler
    30. iPad- og Android-brukere
    31. Komme i gang som administrator
    32. Fjern brukere
    33. Tagger
    34. Learning Manager-innholdskatalog
    35. Egendefinerte roller
    36. Katalogetiketter
    37. xAPI i Learning Manager
    38. Overvåkning og moderering av sosial læring som administrator
    39. Aktiver full kontroll av en delt katalog
    40. Tilordne ferdighet med ferdighetsdomener
  5. Integreringsadministrator
    1. Migreringsveiledning
    2. Learning Manager-koblinger
    3. Integrer Learning Manager med AEM
    4. Installer Salesforce-pakken i Learning Manager
    5. Installer Microsoft Teams-tilkoblingen
    6. Bruksanvisning for apputvikler
    7. Learning Manager-app for Salesforce
    8. Innstillinger
    9. Administrer egendefinerte roller med CSV-filer
  6. Forfattere
    1. Brukerpålogging
    2. Innholdsbibliotek
    3. Opprette, endre og publisere kurs
    4. Kataloger
    5. Jobb-hjelp
    6. Adobe Connect-integrasjon
    7. Legg til læreobjekter på forskjellige steder
    8. Brukervarsler
    9. E-postmaler
    10. Hvordan velger du kursmoduler?
    11. Forhåndsvis som elev
    12. Innstillinger
    13. xAPI i Learning Manager
  7. Instruktør
    1. Moduler
    2. Administrere elever for økten
  8. Elev
    1. Logg inn
    2. Profilinnstillinger
    3. Kataloger
    4. Kurs
    5. Fluidic-spiller
    6. Opplæringsprogrammer
    7. Sertifiseringer
    8. Jobb-hjelp
    9. Merker
    10. Ferdigheter og nivåer
    11. Spillifisering
    12. Brukervarsler
    13. Kunngjøringer
    14. Administrering av ventelister og oppmøte
    15. Learning Manager-app for Salesforce
    16. Adobe Connect-integrasjon
    17. Elev-app for mobil og nettbrett
    18. Sosial læring i Learning Manager
    19. Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
    20. Startside for elever
    21. Del til Sosial læring
    22. Systemkrav | Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
  9. Leder
    1. Brukerpålogging
    2. Lederdashbord
    3. Rapporter
    4. Læreobjekter
    5. Brukervarsler
    6. Elevutskrifter
    7. Innstillinger
    8. iPad- og Android-brukere
  10. Vanlige spørsmål
    1. Vanlige spørsmål for administratorer
    2. Vanlige spørsmål for forfattere
    3. Vanlige spørsmål for instruktører
    4. Vanlige spørsmål for ledere
  11. Kunnskapsbase
    1. Kan ikke logge på Learning Manager
    2. Læringssammendrag viser ikke oppdaterte data
    3. Kan ikke laste opp en CSV
    4. Generer en HAR-fil
    5. Det automatiske popup-vinduet med L1-tilbakemelding vises ikke
    6. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter en sertifisering
    7. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter et læringsprogram
    8. Problemer med å avskrive et læringsprogram
    9. Kunne ikke tildele et merke
    10. Økten løper ut i Learning Manager
    11. Kan ikke søke etter et kurs
    12. Feilsøke migreringsproblemer
    13. Feilsøke problemer med Learning Manager-appen
    14. Brukere blir automatisk slettet i Learning Manager
    15. Publiseringsproblemer på EU-domenet
    16. Kan ikke registrere som ekstern bruker
    17. Okta Active Directory-integrasjon med Adobe Learning Manager
    18. Kan ikke se elever i et kurs
    19. Kan ikke se kalender
    20. Modulen merkes ikke som fullført etter fullført kurs
    21. Kan ikke oppnå en ferdighet etter å ha fullført et kurs
    22. Avmerkingsknapper mangler
    23. Kan ikke se filinnsendinger i Learning Manager

Fargetemaer og merkevarebygging i Learning Manager

Med Learning Manager kan du endre utseendet til applikasjonen for å matche den med organisasjonens merkevarekrav.

Merking

Klikk på Merkevarebygging i venstremenyen for å oppdatere organisasjonens navn, endre underdomenet, loggstiler og temaer. Klikk på Rediger ved siden av hver av disse emnene for å endre innholdet.

Logostilsetting

Klikk på Rediger for å angi utseendet til logoen og firmanavnet i Learning Manager-applikasjonen.

Klikk på Last opp ny logo og velg logoen du vil laste opp fra datamaskinen. Du kan forhåndsvise utseendet til logoen og organisasjonsnavnet nedenfor. Velg ønsket topptekststil og klikk på Lagre.

Temaer

Et sett med fem representative bilder er gitt for å forhåndsvise endringer i fargetema før du bruker dem i applikasjonen. Bla gjennom disse bildene ved å klikke på < og >-symbolene på henholdsvis venstre og høyre side av bildene for å forhåndsvise. Alternativt kan du også klikke på navigasjonssirklene nederst på disse bildene for å bla gjennom settet med forhåndsvisningsbilder.

Velg et tema

Klikk på Vis hint under denne delen for å vise hintene på bildet som vist under.

Velg et skjermbilde for temahint

Learning Manager-applikasjonen tilbyr brukerne fem fargetemaalternativer:

• Prime standard
  • Småstein
  • Karneval
  • Høst
  • Vinterhimmel
  • Rikt
Tilpass tema
Tilpass tema

Du kan tilpasse topplinjens farge, aksentfarge (for eksempel ikonfarger på venstre side), primærfarge og sidefeltets lysstyrke for Temaer, bortsett fra Prime Standard-temaet.

I Primærfarge-velgeren kan du velge hvilken farge som brukes til det oppslukende grensesnittet.

For å tilpasse velger du tematype på venstremenyen og klikker på rutene ved siden av merkevarefarge og sidefeltikonfarger. Klikk på sidemenyen i sidelinjens lysstyrke, og dra fremover eller bakover for å justere lysstyrken. Følg med på forhåndsvisningen i bildene over når du endrer disse alternativene.

Klikk på Tilbakestill tema for å gjenopprette de opprinnelige temainnstillingene. Klikk på Lagre når endringene er fullført.

Sanntidsforhåndsvisning

Klikk på Sanntidsforhåndvisning i nederste venstre hjørne av Temaer-delen. Dette åpner et hurtigvindu, som vist under:

Live-forhåndsvisning av tema
Live-forhåndsvisning av tema

Velg ditt ønskede tema fra rullegardinlisten, juster innstillingene og klikk på Forhåndsvis for å vise endringene i sanntid i applikasjonen. Nå kan du gå gjennom alle funksjonene i applikasjonen og se endringene. Du kan også endre rollene dine mens du går gjennom sanntidsforhåndsvisning. Når du er fornøyd med endringene, kan du gå tilbake til pop-up-funksjonen for sanntidsforhåndsvisning av tema og klikke på Bruk tema.

Mens du forhåndsviser endringene i sanntid, vises fortsatt pop-up-vinduet for sanntidsforhåndsvisning av tema nederst på skjermen. Du kan velge å minimere pop-up-vinduet.

Tilpass kontoen din

Med Adobe Learning Manager kan du tilpasse kontoen din for å få en bedre brukeropplevelse.

Listen under viser komponentene som kan tilpasses. For å tilpasse kontoen må du kontakte Learning Manager brukerstøtte.

Tilpass

Hva anbefales

Tilpass opplæringskortfarger

• Kun opptil 12 tilpassede farger.
  • Farger brukes på alle opplæringsobjekter. Fargene vil bli brukt sekvensielt på alle opplæringsobjektene, og hex-fargekoden er det nødvendige formatet for alle farger, for eksempel #ffffff.
  • Hvis det bare oppgis én farge, brukes denne fargen på alle opplæringsobjekter.

Markørpekerbilde

Det tilpassede bildet vises når en bruker holder musepekeren over et hvilket som helst opplæringsobjekt.

• Egendefinert bilde som brukes når en bruker beveger musepekeren over Learning Manager-nettstedet.
  • Anbefalt størrelse – 16x16 eller 24x24 px
  • Anbefalt bildeformat – PNG, JPG

Fremdriftsikonbilde

Vises ved navigering mellom sider. Vises på steder der du ser fremdrifts-gif-filen «4 firkanter».
  • Anbefalt størrelse – mindre enn eller lik 32x32 px
  • Anbefalt bildeformat – GIF, PNG, JPG

Skrifter (fonter)

For å bruke fonter kreves et CDN. Du må også dele skriftfamilien som skal brukes.

Merk: Skriftfamilien må være støttet i alle nettlesere.

Bakgrunnsbilde

Et bakgrunnsbilde er bare synlig i elevrollen.

Du må ha bildet du vil bruke som elevbakgrunn.

• Anbefalt bildeformat: PNG, JPG, JPEG
  • Anbefalt størrelse: 1400x908 px

Konfigurer anbefalingsinnstillinger

Under Merkevare > Generelt kan du konfigurere anbefalingsomfang for interne og eksterne elever, og la elevene velge ferdigheter på elevens hjemmeside.

Generelt-siden har du følgende alternativer:

Elevhjemmeside

Velg enten Klassisk eller Oppslukende. Hvis du velger Oppslukende vil det vises flere alternativer.

Opplæringstype

Velg enten Tilpasset eller Bransjejustert. Hvis det er færre enn 1000 elever vil hele kontoen anses som et enkelt omfang. Anbefalingen er basert på alle elever.

Innstilling for anbefalingsomfang

Velg et eller flere aktive felter. For Tilpasset kan du velge maksimalt ett aktivt felt. For Bransjejustert kan du velge maksimalt fem aktive felter.

La elevene utforske interesseområder

Kun for den klassiske opplevelsen. Velg Ja eller Nei.

Be brukerne velge interesseområder (Ferdigheter)

Kun for den oppslukende opplevelsen. Velg Ja eller Nei.