Brukerveiledning Avbryt

Varsler

1. Learning Manager-brukerveiledning
  2. Innledning
    1. Oppsummering av nye funksjoner
    2. Versjonsnotat
    3. Systemkrav | Adobe Learning Manager
    4. Adobe Learning Manager-referanseområde (ALM-referanseområde) for AEM-områder
    5. Learning Managers overholdelse av GDPR
    6. Tilgjengelighet i Learning Manager
    7. Støtte for egendefinert domene
  3. Kom i gang
    1. Komme i gang som administrator
    2. Komme i gang som forfatter
    3. Komme i gang som elev
    4. Komme i gang for ledere
    5. Komme i gang som instruktør i Learning Manager
  4. Administrator
    1. Brukerpålogging
    2. Legg til brukere og opprett brukergrupper
    3. Legg til klasseromsplasseringer
    4. Opprett kursmoduler, forekomster og opplæringsprogrammer
    5. Learning Manager-innholdskatalog
    6. Innholdsmarkedsplass
    7. Rapporter
    8. Opplæringsstier
    9. Opplæringsplaner
    10. Administrer Learning Manager-bestillinger og -fakturering
    11. Jobb-hjelp
    12. Sertifiseringer
    13. Kataloger
    14. Legg til brukere i parti
    15. Likestilte kontoer
    16. Opprett og modifiser ferdigheter og nivåer
    17. AI-basert anbefaling av kurs
    18. Spillifisering
    19. Tilpass elevenes hjemmeside
    20. Merker
    21. Fargetemaer
    22. Elevutskrifter
    23. Administrering av ventelister og oppmøte
    24. Fluidic-spiller
    25. Kunngjøringer
    26. E-postmaler
    27. Adobe Connect-integrasjon
    28. Innstillinger
    29. Varsler
    30. iPad- og Android-brukere
    31. Komme i gang som administrator
    32. Fjern brukere
    33. Tagger
    34. Learning Manager-innholdskatalog
    35. Egendefinerte roller
    36. Katalogetiketter
    37. xAPI i Learning Manager
    38. Overvåkning og moderering av sosial læring som administrator
    39. Aktiver full kontroll av en delt katalog
    40. Tilordne ferdighet med ferdighetsdomener
  5. Integreringsadministrator
    1. Migreringsveiledning
    2. Learning Manager-koblinger
    3. Integrer Learning Manager med AEM
    4. Installer Salesforce-pakken i Learning Manager
    5. Installer Microsoft Teams-tilkoblingen
    6. Bruksanvisning for apputvikler
    7. Learning Manager-app for Salesforce
    8. Innstillinger
    9. Administrer egendefinerte roller med CSV-filer
  6. Forfattere
    1. Brukerpålogging
    2. Innholdsbibliotek
    3. Opprette, endre og publisere kurs
    4. Kataloger
    5. Jobb-hjelp
    6. Adobe Connect-integrasjon
    7. Legg til læreobjekter på forskjellige steder
    8. Brukervarsler
    9. E-postmaler
    10. Hvordan velger du kursmoduler?
    11. Forhåndsvis som elev
    12. Innstillinger
    13. xAPI i Learning Manager
  7. Instruktør
    1. Moduler
    2. Administrere elever for økten
  8. Elev
    1. Logg inn
    2. Profilinnstillinger
    3. Kataloger
    4. Kurs
    5. Fluidic-spiller
    6. Opplæringsprogrammer
    7. Sertifiseringer
    8. Jobb-hjelp
    9. Merker
    10. Ferdigheter og nivåer
    11. Spillifisering
    12. Brukervarsler
    13. Kunngjøringer
    14. Administrering av ventelister og oppmøte
    15. Learning Manager-app for Salesforce
    16. Adobe Connect-integrasjon
    17. Elev-app for mobil og nettbrett
    18. Sosial læring i Learning Manager
    19. Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
    20. Startside for elever
    21. Del til Sosial læring
    22. Systemkrav | Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
  9. Leder
    1. Brukerpålogging
    2. Lederdashbord
    3. Rapporter
    4. Læreobjekter
    5. Brukervarsler
    6. Elevutskrifter
    7. Innstillinger
    8. iPad- og Android-brukere
  10. Vanlige spørsmål
    1. Vanlige spørsmål for administratorer
    2. Vanlige spørsmål for forfattere
    3. Vanlige spørsmål for instruktører
    4. Vanlige spørsmål for ledere
  11. Kunnskapsbase
    1. Kan ikke logge på Learning Manager
    2. Læringssammendrag viser ikke oppdaterte data
    3. Kan ikke laste opp en CSV
    4. Generer en HAR-fil
    5. Det automatiske popup-vinduet med L1-tilbakemelding vises ikke
    6. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter en sertifisering
    7. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter et læringsprogram
    8. Problemer med å avskrive et læringsprogram
    9. Kunne ikke tildele et merke
    10. Økten løper ut i Learning Manager
    11. Kan ikke søke etter et kurs
    12. Feilsøke migreringsproblemer
    13. Feilsøke problemer med Learning Manager-appen
    14. Brukere blir automatisk slettet i Learning Manager
    15. Publiseringsproblemer på EU-domenet
    16. Kan ikke registrere som ekstern bruker
    17. Okta Active Directory-integrasjon med Adobe Learning Manager
    18. Kan ikke se elever i et kurs
    19. Kan ikke se kalender
    20. Modulen merkes ikke som fullført etter fullført kurs
    21. Kan ikke oppnå en ferdighet etter å ha fullført et kurs
    22. Avmerkingsknapper mangler
    23. Kan ikke se filinnsendinger i Learning Manager

Varsel-funksjonen gjelder for alle som bruker Adobe Learning Manager. Basert på rollen, får hver bruker forskjellige varsler i forskjellige situasjoner. Alle varslene som sendes til brukere vises gjennom hurtig-dialogboksen for varsler.

Åpne varsler

Brukere kan se varsler ved å klikke på varsler-ikonet øverst til høyre i vinduet. Denne forgrunnsdialogen viser høydepunktene for alle varslene samt når de oppstod og et rullefelt. Klikk på Vis alle varsler nederst i forgrunnsdialogen for å se mer informasjon om alle varslene. Varsler-siden vises.

Du ser antallet nye varsler i det fremhevede tallet over Varsler-ikonet. For eksempel, hvis du har fem nye varsler etter siste gang du logget inn, ser du et femtall over Varsler-ikonet. Disse tallene forsvinner når du leser de nyeste varslene.

Typer varsler for administratorer

Administratorer blir varslet i følgende omstendigheter:

• Når en csv-liste over brukere lastes opp.
  • Når opplastingen av en csv-liste over brukere mislykkes. Administratoren får en melding med grunnen til feilen.
  • Administratorer kan også konfigurere varsler på forekomstnivå for kurs og opplæringsprogram. I dette tilfellet får administratoren varslet basert på hyppigheten som er valgt på forekomstnivå.

Merk
Hvis en administrator har forfatter- eller lederprivilegier i tillegg til rollen sin, får administratoren varsler angående hver rolle.

Et eksempel på et varsel-vindu for administratorrollen vises i skjermbildet under:

Varsel-vindu for administratorrolle
Varsel-vindu for administratorrolle

Dette hurtigvinduet viser høydepunktene for alle varslene, samt når de oppstod og et rullefelt. Du kan se antallet nye varsler i det fremhevede tallet over Varsler-ikonet. For eksempel, hvis du har fem nye varsler etter siste gang du logget inn, ser du et femtall over Varsler-ikonet. Disse tallene forsvinner når du leser de nyeste varslene.

Klikk på Vis alle varsler-lenken nederst i hurtigvinduet for varsler for å se alle varslene på en egen side.

Konfigurer eskaleringsvarsler på flere nivåer

Eskalerings-e-poster når elever ikke når fristene sine, kan sendes til lederen og en overordnet leder. Du kan konfigurer eskaleringsvarsler på flere nivåer for manglende fullførelse av kurset under prosessen for opprettelsen av kurset, eller etter at det er opprettet. Eskaleringsvarsler kan konfigureres til å bli sendt ved en angitt hyppighet til en leder eller overordnet leder.

1. Logg på som administrator eller forfatter og klikk på Kurs.

2. Velg kurset du vil modifisere eskaleringsvarslene for, og klikk på Vies kurs.

Vis kurs
    Vis kurs

3. Klikk på Forekomster > Varsler.

Varsler
    Varsler

4. En kalender åpnes og indikerer overskriften som er angitt for kurset, fremhevet i rødt. Klikk på den fremhevede datoen for å se påminnelsene som er angitt for eleven.

Kalender med kursfrister
    Kalender med kursfrister

5. Angi påminnelser ved å velge datoer før fristen. Dette lar deg konfigurere påminnelser for eleven om fristen som nærmer seg.

Angi påminnelse om frist
    Angi påminnelse om frist

6. Velg en dato etter fristen for å konfigurere en tidsplan med påminnelser for eleven og eskaleringsvarsler til lederen.

Angi elev- og eskaleringsvarsler
    Angi elev- og eskaleringsvarsler

7. Hvis eleven fremdeles ikke fullfører kurset selv etter eskalering til lederen, kan du bruke innstillinger for å eskalere til elevens overordnede leder. Klikk på en dato etter den forlengede fristen, velg gjentakelsen for påminnelser, antall dager for tidsplanen og velg Leder og leder på overordnet nivå under Eskalering-nedtrekkslisten. Klikk på det blå kontrollmerket for å lagre varselinnstillinger.

Påminnelse til leder og overordnet leder
    Påminnelse til leder og overordnet leder

Vanlige spørsmål