Brukerveiledning Avbryt

Administrere elever for økten

1. Learning Manager-brukerveiledning
  2. Innledning
    1. Oppsummering av nye funksjoner
    2. Versjonsnotat
    3. Systemkrav | Adobe Learning Manager
    4. Adobe Learning Manager-referanseområde (ALM-referanseområde) for AEM-områder
    5. Learning Managers overholdelse av GDPR
    6. Tilgjengelighet i Learning Manager
    7. Støtte for egendefinert domene
  3. Kom i gang
    1. Komme i gang som administrator
    2. Komme i gang som forfatter
    3. Komme i gang som elev
    4. Komme i gang for ledere
    5. Komme i gang som instruktør i Learning Manager
  4. Administrator
    1. Brukerpålogging
    2. Legg til brukere og opprett brukergrupper
    3. Legg til klasseromsplasseringer
    4. Opprett kursmoduler, forekomster og opplæringsprogrammer
    5. Learning Manager-innholdskatalog
    6. Innholdsmarkedsplass
    7. Rapporter
    8. Opplæringsstier
    9. Opplæringsplaner
    10. Administrer Learning Manager-bestillinger og -fakturering
    11. Jobb-hjelp
    12. Sertifiseringer
    13. Kataloger
    14. Legg til brukere i parti
    15. Likestilte kontoer
    16. Opprett og modifiser ferdigheter og nivåer
    17. AI-basert anbefaling av kurs
    18. Spillifisering
    19. Tilpass elevenes hjemmeside
    20. Merker
    21. Fargetemaer
    22. Elevutskrifter
    23. Administrering av ventelister og oppmøte
    24. Fluidic-spiller
    25. Kunngjøringer
    26. E-postmaler
    27. Adobe Connect-integrasjon
    28. Innstillinger
    29. Varsler
    30. iPad- og Android-brukere
    31. Komme i gang som administrator
    32. Fjern brukere
    33. Tagger
    34. Learning Manager-innholdskatalog
    35. Egendefinerte roller
    36. Katalogetiketter
    37. xAPI i Learning Manager
    38. Overvåkning og moderering av sosial læring som administrator
    39. Aktiver full kontroll av en delt katalog
    40. Tilordne ferdighet med ferdighetsdomener
  5. Integreringsadministrator
    1. Migreringsveiledning
    2. Learning Manager-koblinger
    3. Integrer Learning Manager med AEM
    4. Installer Salesforce-pakken i Learning Manager
    5. Installer Microsoft Teams-tilkoblingen
    6. Bruksanvisning for apputvikler
    7. Learning Manager-app for Salesforce
    8. Innstillinger
    9. Administrer egendefinerte roller med CSV-filer
  6. Forfattere
    1. Brukerpålogging
    2. Innholdsbibliotek
    3. Opprette, endre og publisere kurs
    4. Kataloger
    5. Jobb-hjelp
    6. Adobe Connect-integrasjon
    7. Legg til læreobjekter på forskjellige steder
    8. Brukervarsler
    9. E-postmaler
    10. Hvordan velger du kursmoduler?
    11. Forhåndsvis som elev
    12. Innstillinger
    13. xAPI i Learning Manager
  7. Instruktør
    1. Moduler
    2. Administrere elever for økten
  8. Elev
    1. Logg inn
    2. Profilinnstillinger
    3. Kataloger
    4. Kurs
    5. Fluidic-spiller
    6. Opplæringsprogrammer
    7. Sertifiseringer
    8. Jobb-hjelp
    9. Merker
    10. Ferdigheter og nivåer
    11. Spillifisering
    12. Brukervarsler
    13. Kunngjøringer
    14. Administrering av ventelister og oppmøte
    15. Learning Manager-app for Salesforce
    16. Adobe Connect-integrasjon
    17. Elev-app for mobil og nettbrett
    18. Sosial læring i Learning Manager
    19. Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
    20. Startside for elever
    21. Del til Sosial læring
    22. Systemkrav | Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
  9. Leder
    1. Brukerpålogging
    2. Lederdashbord
    3. Rapporter
    4. Læreobjekter
    5. Brukervarsler
    6. Elevutskrifter
    7. Innstillinger
    8. iPad- og Android-brukere
  10. Vanlige spørsmål
    1. Vanlige spørsmål for administratorer
    2. Vanlige spørsmål for forfattere
    3. Vanlige spørsmål for instruktører
    4. Vanlige spørsmål for ledere
  11. Kunnskapsbase
    1. Kan ikke logge på Learning Manager
    2. Læringssammendrag viser ikke oppdaterte data
    3. Kan ikke laste opp en CSV
    4. Generer en HAR-fil
    5. Det automatiske popup-vinduet med L1-tilbakemelding vises ikke
    6. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter en sertifisering
    7. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter et læringsprogram
    8. Problemer med å avskrive et læringsprogram
    9. Kunne ikke tildele et merke
    10. Økten løper ut i Learning Manager
    11. Kan ikke søke etter et kurs
    12. Feilsøke migreringsproblemer
    13. Feilsøke problemer med Learning Manager-appen
    14. Brukere blir automatisk slettet i Learning Manager
    15. Publiseringsproblemer på EU-domenet
    16. Kan ikke registrere som ekstern bruker
    17. Okta Active Directory-integrasjon med Adobe Learning Manager
    18. Kan ikke se elever i et kurs
    19. Kan ikke se kalender
    20. Modulen merkes ikke som fullført etter fullført kurs
    21. Kan ikke oppnå en ferdighet etter å ha fullført et kurs
    22. Avmerkingsknapper mangler
    23. Kan ikke se filinnsendinger i Learning Manager

Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du administrerer deltakere, sender kursrelaterte e-poster og påminnelser for øktene dine.

Se økter eller moduler med ventende anmeldelser

Som instruktør kan du se øktene eller modulene med ventende anmeldelser.

På Økter/Moduler-siden kan du se kolonnen Ventende anmeldelser som viser antall ventende anmeldelser for den aktuelle økten/aktiviteten.

Administrer venteliste for økten

Når elevene registrerer seg for modulen din, kan du se den nyeste statusen for påmelding og ventelisten fra Venteliste-siden.

1. Fra Instruktør-appen velger du Kommende økter > Venteliste i navigasjonspanelet til venstre.

Du kan se plassgrensen, antall plasser som er fylt, og antall ledige plasser. En tabell viser også elevene som er på ventelisten. Denne er tom hvis det ikke er noen på ventelisten.

Se antall plasser som er fylt, og venteliste for økten din
    Se antall plasser som er fylt, og venteliste for økten din

2. Fra ventelistetabellen velger du eleven eller elevene du vil bekrefte.

3. Velg Handlinger > Bekreft elever.

Elevene du har bekreftet, legges til i Bekreftede elever-listen.

Instruktører har evnen til å oppheve påmelding av elever fra økter. Dette opphever også påmeldingen deres fra samsvarende opplæring. Velg Venteliste-fane. Velg at elever opphever påmelding med avmerkingsboksen. For å oppheve registrering velger du Handlinger > Opphev påmelding av elever.

Opphev påmelding av elever
Opphev påmelding av elever

Merk oppmøte for økten din

Du kan se antall bekreftede elever som møter opp på økten, navnet deres, oppmøtestatus for elevene og andre detaljer fra Elever-siden.

1. I det venstre navigasjonspanelet klikker du på Kommende økter > Elever.

2. Velg eleven eller elevene fra listen over deltakere og gjør ett av følgende:

• For å merke oppmøte klikker du på Handlinger > Merk oppmøte. Når status er markert som Møtt opp, kan du ikke endre statusen.
    • For å merke manglende oppmøte klikker du på Handlinger > Ikke møtt opp.
    • For å slette en elev på grunn av kansellering eller andre grunner klikker du på Handlinger > Slett elever.
    Merk:

En elev kan ikke fullføre en modul før oppmøtestatus er Møtt opp.

Marker oppmøte for deltakerne
    Marker oppmøte for deltakerne

Send e-post til elever

Du kan sende e-post til spesifikke eller alle deltakerne for økten. Send e-post-funksjonen er veldig nyttig hvis du vil bekrefte oppmøtet til elever eller vil sende ut kommunikasjon om en økt. Du kan bruke Send e-post til alle-alternativet for oppgave- og øktmateriale eller sende ut generell kommunikasjon til alle elevene.

For å sende e-post til elever gjør du ett av følgende fra Elever-siden i Instruktør-appen:

• For å sende e-post til valgte deltakere velger du deltakeren og klikker på Handlinger > Send e-post til valgte.
  • For å sende e-post til alle deltakerne for å sende kursmateriale eller en oppgave klikker du på Handlinger > Send e-post til alle.

Eksporter elevliste

Som en instruktør kan du enkelt markere oppmøte for alle elevene dine ved å eksportere deltakerlisten som en PDF. For å eksportere deltakerlisten, gjør dette fra eleven fra det venstre panelet. Klikk på Handlinger > Eksporter elevlisten (PDF).

Etter at deltakerlisten er bekreftet for økten, kan du eksportere listen som en PDF. Denne PDF-en som er enkel å skrive ut, viser elevene som en tabell. Deretter kan du merke oppmøtet eller gi poengsummer og skrive eller gi notater for eleven – alt i samme PDF.

Du ser en QR-kode øverst til høyre på denne PDF-en. Denne funksjonaliteten lar enkeltelever skanne koden med Learning Manager-mobilappen for elever for å merke oppmøtet sitt.

Generer PDF for å merke oppmøte, gi poengsummer med mer
Generer PDF for å merke oppmøte, gi poengsummer med mer

Godkjenn eller avvis innsendelser

Hvis elever har opplastede dokumenter som oppgaver, rapporter eller vurderinger for økten din, kan du se dokumentene på Innsendelser-siden. Du kan bruke materialene for å gi karakter til eleven, og enten godkjenne eller avviste innsendelsen.

1. Fra panelet til venstre klikker du på enten Kommende økter eller Tidligere økter, basert på tidsplanen til økten.

2. Klikk på kurset du vil se innsendelser for.

Klikk på Innsendinger fra panelet til venstre.

3. Du kan se innsendelsene fra elever for øktene du har valgt. Velg innsendelsene du vil godkjenne eller avvise, og klikk på Godkjenn eller Avvis.

Se at statusen for innsendelsen endres til Godkjent eller Avvist, basert på handlingen din.

Konfigurer påminnelser for økten

1. Klikk på Kommende økter i panelet til venstre.

2. Klikk på kurset du vil angi påminnelsen for. Klikk på Påminnelser fra panelet til venstre.

3. Fra Velg påminnelse-flisen klikker du på Angi påminnelse.

Angi påminnelser som skal sendes for økten
    Angi påminnelser som skal sendes for økten

• I dialogvoksen Innstillinger for påminnelser angir du alternativet for når påminnelsen skal sendes til elever: Før frist, På frist eller Etter frist.
    • I Dager før frist-feltet angir du antall dager før fristen du vil sende påminnelsen til elever.
    • Angi hyppighet for påminnelsen.
    Konfiguer innstillingene for påminnelser for økten
    Konfiguer innstillingene for påminnelser for økten

4. Gjør én av de følgende:

• Klikk på kontrollmerket for å lagre påminnelsen.
    • Klikk på kryssmerket for å avbryte påminnelsen.

En automatisert kurspåminnelse sendes til alle elevene til den angitte datoen du har angitt i innstillingene for påminnelser.

Merk:

Hvis du allerede har angitt påminnelser for øktene dine, kan du se dem under Eksisterende påminnelser-flisene. Du kan legge til flere påminnelser i tillegg til de eksisterende påminnelsene.

For å slette en eksisterende påminnelse klikker du på påminnelsen. Fra forgrunnsvinduet som dukker opp, klikker du på Slett-ikonet (søppelbøtteikon) for å slette påminnnelsen.