Brukerveiledning Avbryt

Profilinnstillinger

1. Learning Manager-brukerveiledning
  2. Innledning
    1. Oppsummering av nye funksjoner
    2. Versjonsnotat
    3. Systemkrav | Adobe Learning Manager
    4. Adobe Learning Manager-referanseområde (ALM-referanseområde) for AEM-områder
    5. Learning Managers overholdelse av GDPR
    6. Tilgjengelighet i Learning Manager
    7. Støtte for egendefinert domene
  3. Kom i gang
    1. Komme i gang som administrator
    2. Komme i gang som forfatter
    3. Komme i gang som elev
    4. Komme i gang for ledere
    5. Komme i gang som instruktør i Learning Manager
  4. Administrator
    1. Brukerpålogging
    2. Legg til brukere og opprett brukergrupper
    3. Legg til klasseromsplasseringer
    4. Opprett kursmoduler, forekomster og opplæringsprogrammer
    5. Learning Manager-innholdskatalog
    6. Innholdsmarkedsplass
    7. Rapporter
    8. Opplæringsstier
    9. Opplæringsplaner
    10. Administrer Learning Manager-bestillinger og -fakturering
    11. Jobb-hjelp
    12. Sertifiseringer
    13. Kataloger
    14. Legg til brukere i parti
    15. Likestilte kontoer
    16. Opprett og modifiser ferdigheter og nivåer
    17. AI-basert anbefaling av kurs
    18. Spillifisering
    19. Tilpass elevenes hjemmeside
    20. Merker
    21. Fargetemaer
    22. Elevutskrifter
    23. Administrering av ventelister og oppmøte
    24. Fluidic-spiller
    25. Kunngjøringer
    26. E-postmaler
    27. Adobe Connect-integrasjon
    28. Innstillinger
    29. Varsler
    30. iPad- og Android-brukere
    31. Komme i gang som administrator
    32. Fjern brukere
    33. Tagger
    34. Learning Manager-innholdskatalog
    35. Egendefinerte roller
    36. Katalogetiketter
    37. xAPI i Learning Manager
    38. Overvåkning og moderering av sosial læring som administrator
    39. Aktiver full kontroll av en delt katalog
    40. Tilordne ferdighet med ferdighetsdomener
  5. Integreringsadministrator
    1. Migreringsveiledning
    2. Learning Manager-koblinger
    3. Integrer Learning Manager med AEM
    4. Installer Salesforce-pakken i Learning Manager
    5. Installer Microsoft Teams-tilkoblingen
    6. Bruksanvisning for apputvikler
    7. Learning Manager-app for Salesforce
    8. Innstillinger
    9. Administrer egendefinerte roller med CSV-filer
  6. Forfattere
    1. Brukerpålogging
    2. Innholdsbibliotek
    3. Opprette, endre og publisere kurs
    4. Kataloger
    5. Jobb-hjelp
    6. Adobe Connect-integrasjon
    7. Legg til læreobjekter på forskjellige steder
    8. Brukervarsler
    9. E-postmaler
    10. Hvordan velger du kursmoduler?
    11. Forhåndsvis som elev
    12. Innstillinger
    13. xAPI i Learning Manager
  7. Instruktør
    1. Moduler
    2. Administrere elever for økten
  8. Elev
    1. Logg inn
    2. Profilinnstillinger
    3. Kataloger
    4. Kurs
    5. Fluidic-spiller
    6. Opplæringsprogrammer
    7. Sertifiseringer
    8. Jobb-hjelp
    9. Merker
    10. Ferdigheter og nivåer
    11. Spillifisering
    12. Brukervarsler
    13. Kunngjøringer
    14. Administrering av ventelister og oppmøte
    15. Learning Manager-app for Salesforce
    16. Adobe Connect-integrasjon
    17. Elev-app for mobil og nettbrett
    18. Sosial læring i Learning Manager
    19. Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
    20. Startside for elever
    21. Del til Sosial læring
    22. Systemkrav | Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
  9. Leder
    1. Brukerpålogging
    2. Lederdashbord
    3. Rapporter
    4. Læreobjekter
    5. Brukervarsler
    6. Elevutskrifter
    7. Innstillinger
    8. iPad- og Android-brukere
  10. Vanlige spørsmål
    1. Vanlige spørsmål for administratorer
    2. Vanlige spørsmål for forfattere
    3. Vanlige spørsmål for instruktører
    4. Vanlige spørsmål for ledere
  11. Kunnskapsbase
    1. Kan ikke logge på Learning Manager
    2. Læringssammendrag viser ikke oppdaterte data
    3. Kan ikke laste opp en CSV
    4. Generer en HAR-fil
    5. Det automatiske popup-vinduet med L1-tilbakemelding vises ikke
    6. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter en sertifisering
    7. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter et læringsprogram
    8. Problemer med å avskrive et læringsprogram
    9. Kunne ikke tildele et merke
    10. Økten løper ut i Learning Manager
    11. Kan ikke søke etter et kurs
    12. Feilsøke migreringsproblemer
    13. Feilsøke problemer med Learning Manager-appen
    14. Brukere blir automatisk slettet i Learning Manager
    15. Publiseringsproblemer på EU-domenet
    16. Kan ikke registrere som ekstern bruker
    17. Okta Active Directory-integrasjon med Adobe Learning Manager
    18. Kan ikke se elever i et kurs
    19. Kan ikke se kalender
    20. Modulen merkes ikke som fullført etter fullført kurs
    21. Kan ikke oppnå en ferdighet etter å ha fullført et kurs
    22. Avmerkingsknapper mangler
    23. Kan ikke se filinnsendinger i Learning Manager

Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du angir profilinnstillingene for elever og legger til et profilbilde. Finn ut hvordan du laster ned elevutskrifter for profilen din.

Konfigurere profilinnstillinger

1. Klikk på rullegardinpilen ved siden av profilen eller bildet ditt øverst til høyre på siden.

2. Velg profilinnstillinger.

3. Du kan utføre følgende handlinger i hurtig-dialogboksen som åpnes:

• Legge til / oppdatere profilbilde: Hold musepekeren over bildet. Klikk på Last opp og legg til et bilde. Klikk på Rediger for å bytte bilde.
    • Slette bilde: Hold musepekeren over bildet. Klikk på Slett.
    • Legge til Om meg-innhold ved å klikke på tekstområdet under feltet.
    • Endre Om meg-innholdet ved å klikke på Rediger ved siden av feltet.
    • Angi stedet for profilen din. Velg språk fra rullegardinmenyen for sted.
    • Angi nåværende sted for profilen din.
    • Angi tidssonen til profilen din.
    • Laste ned elevutskrifter med dine data.
    Profilinnstillinger for elever
    Profilinnstillinger for elever

Når du klikker på XLS-lenken Last ned elevutskrift, lastes et excel-ark ned på systemet ditt. Dette excel-arket har detaljer om læreobjektene du har tatt, fullførelsesstatusen for hvert læreobjekt, tilhørende frister, oppnådde ferdigheter og så videre. Last ned dette arket for å få en rask oversikt over dataene til elevprofilen din.

4. Hvis en administrator har aktivert sammendrags-e-poster og du ikke er i DND-listen, kan du abonnere eller stoppe abonnementet på sammendrags-e-poster. Aktiver alternativet under.

Sammendrags-e-poster for elever
    Sammendrags-e-poster for elever

Basert på hyppigheten angitt av administratoren, kommer du – som elev – til å motta e-posten annenhver uke eller én gang i måneden.

Stoppe abonnementet på sammendrags-e-poster

Du kan si opp abonnementet på sammendrags-e-poster når du mottar dem ved å klikke på Stopp abonnement-lenken nederst i e-posten.

Når du klikker på Stopp abonnement, omdirigeres du til Profilinnstillinger-siden, hvor du kan deaktivere alternativet for å motta e-poster.

Sammendrags-e-postens oppbygning

Sammendrags-e-poster består av følgende deler:

Del

Beskrivelse

Sammendrag av personlig trening

Denne delen gjør treningstallene til elevene personlige ved å nevne hvor mange minutter de har brukt på treningen.

Basert på tiden eleven har brukt, tilpasses innholdet i henhold til reglene som defineres under:

Hvis (tid brukt) > = 60 minutter, vises følgende tekst:

«I de siste to ukene / den siste måneden har du brukt (time_spent) minutter på opplæring for å utvikle deg selv. Under finner du anbefalinger som hjelper deg lære enda mer.»

Hvis (tid brukt) < = 60 minutter, vises følgende tekst:

«I de siste to ukene / den siste måneden har du brukt (time_spent) minutter på opplæring for å utvikle deg selv. Under finner du anbefalinger vi håper kan være nyttige for å hjelpe deg med å komme i gang og holde deg engasjert.»

Læreaktivitet

Denne delen viser et sammendrag over læreaktiviteten til kontoen på organisasjonsnivå.

Læreaktivitetssammendraget består av det følgende:

• Antallet læreaktiviteter som er tilgjengelige i kontoen.
  • Antallet medelever som aktivt har tatt læreaktivitetene.
  • Antallet læretimer brukt av kolleger.
  • Gjennomsnittlig tid (i minutter) brukt av kolleger til å utvikle kontoen.

Anbefalte kurs

Dette er en tilpasset del som inkluderer anbefalte kurs for elevene. I denne delen ser eleven læreaktivitetene som ble valgt av anbefalingsmotoren.

Hver læreaktivitet har en Utforsk-knapp, som omdirigerer deg til startsiden til Elev-appen når du klikker på den.

Oversiktstavle

Viser et stolpediagram hvor hver stolpe representerer en elev, samt spillifiseringspoengene til hver elev (hvis administratoren har aktivert spillifisering for alle elevene).

Oversiktstavlen viser det følgende:

• Poeng tjent av en elev.
  • Poeng som trengs for å nå neste nivå.

Det finnes også en mini-oversiktstavle som viser hvem som leder, og de to elevene som er nærmest den eleven i brukeromfanget.

Hvis oversiktstavlen er tom, vises ikke denne dele i e-posten.

Denne delen viser de tre nyligste sosiale innleggene.

En elev kan se når innlegget ble opprettet, bordnavn, tittelen til innlegget (hvis noen) og brukernavnet og ikonet til skaperen. Innlegget kan også inneholde video, dokumenter, pdf eller andre filtyper.

Hvert innlegg har lenker som omdirigerer eleven til Sosial læring-siden i Elev-appen.

Hvis det ikke finnes noen nylige innlegg, inkluderes ikke denne delen av e-posten.

Vanlige spørsmål

1. Hvordan laste ned Elevutskrift som elev?

Øverst til høyre klikker du på brukerprofilen din > Profilinnstillinger. I dialogen som vises, klikker du på Last ned elevutskrift (XLS).

Last ned elevutskrift
Last ned elevutskrift