Brukerveiledning Avbryt

Del til Sosial læring

1. Learning Manager-brukerveiledning
  2. Innledning
    1. Oppsummering av nye funksjoner
    2. Versjonsnotat
    3. Systemkrav | Adobe Learning Manager
    4. Adobe Learning Manager-referanseområde (ALM-referanseområde) for AEM-områder
    5. Learning Managers overholdelse av GDPR
    6. Tilgjengelighet i Learning Manager
    7. Støtte for egendefinert domene
  3. Kom i gang
    1. Komme i gang som administrator
    2. Komme i gang som forfatter
    3. Komme i gang som elev
    4. Komme i gang for ledere
    5. Komme i gang som instruktør i Learning Manager
  4. Administrator
    1. Brukerpålogging
    2. Legg til brukere og opprett brukergrupper
    3. Legg til klasseromsplasseringer
    4. Opprett kursmoduler, forekomster og opplæringsprogrammer
    5. Learning Manager-innholdskatalog
    6. Innholdsmarkedsplass
    7. Rapporter
    8. Opplæringsstier
    9. Opplæringsplaner
    10. Administrer Learning Manager-bestillinger og -fakturering
    11. Jobb-hjelp
    12. Sertifiseringer
    13. Kataloger
    14. Legg til brukere i parti
    15. Likestilte kontoer
    16. Opprett og modifiser ferdigheter og nivåer
    17. AI-basert anbefaling av kurs
    18. Spillifisering
    19. Tilpass elevenes hjemmeside
    20. Merker
    21. Fargetemaer
    22. Elevutskrifter
    23. Administrering av ventelister og oppmøte
    24. Fluidic-spiller
    25. Kunngjøringer
    26. E-postmaler
    27. Adobe Connect-integrasjon
    28. Innstillinger
    29. Varsler
    30. iPad- og Android-brukere
    31. Komme i gang som administrator
    32. Fjern brukere
    33. Tagger
    34. Learning Manager-innholdskatalog
    35. Egendefinerte roller
    36. Katalogetiketter
    37. xAPI i Learning Manager
    38. Overvåkning og moderering av sosial læring som administrator
    39. Aktiver full kontroll av en delt katalog
    40. Tilordne ferdighet med ferdighetsdomener
  5. Integreringsadministrator
    1. Migreringsveiledning
    2. Learning Manager-koblinger
    3. Integrer Learning Manager med AEM
    4. Installer Salesforce-pakken i Learning Manager
    5. Installer Microsoft Teams-tilkoblingen
    6. Bruksanvisning for apputvikler
    7. Learning Manager-app for Salesforce
    8. Innstillinger
    9. Administrer egendefinerte roller med CSV-filer
  6. Forfattere
    1. Brukerpålogging
    2. Innholdsbibliotek
    3. Opprette, endre og publisere kurs
    4. Kataloger
    5. Jobb-hjelp
    6. Adobe Connect-integrasjon
    7. Legg til læreobjekter på forskjellige steder
    8. Brukervarsler
    9. E-postmaler
    10. Hvordan velger du kursmoduler?
    11. Forhåndsvis som elev
    12. Innstillinger
    13. xAPI i Learning Manager
  7. Instruktør
    1. Moduler
    2. Administrere elever for økten
  8. Elev
    1. Logg inn
    2. Profilinnstillinger
    3. Kataloger
    4. Kurs
    5. Fluidic-spiller
    6. Opplæringsprogrammer
    7. Sertifiseringer
    8. Jobb-hjelp
    9. Merker
    10. Ferdigheter og nivåer
    11. Spillifisering
    12. Brukervarsler
    13. Kunngjøringer
    14. Administrering av ventelister og oppmøte
    15. Learning Manager-app for Salesforce
    16. Adobe Connect-integrasjon
    17. Elev-app for mobil og nettbrett
    18. Sosial læring i Learning Manager
    19. Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
    20. Startside for elever
    21. Del til Sosial læring
    22. Systemkrav | Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
  9. Leder
    1. Brukerpålogging
    2. Lederdashbord
    3. Rapporter
    4. Læreobjekter
    5. Brukervarsler
    6. Elevutskrifter
    7. Innstillinger
    8. iPad- og Android-brukere
  10. Vanlige spørsmål
    1. Vanlige spørsmål for administratorer
    2. Vanlige spørsmål for forfattere
    3. Vanlige spørsmål for instruktører
    4. Vanlige spørsmål for ledere
  11. Kunnskapsbase
    1. Kan ikke logge på Learning Manager
    2. Læringssammendrag viser ikke oppdaterte data
    3. Kan ikke laste opp en CSV
    4. Generer en HAR-fil
    5. Det automatiske popup-vinduet med L1-tilbakemelding vises ikke
    6. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter en sertifisering
    7. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter et læringsprogram
    8. Problemer med å avskrive et læringsprogram
    9. Kunne ikke tildele et merke
    10. Økten løper ut i Learning Manager
    11. Kan ikke søke etter et kurs
    12. Feilsøke migreringsproblemer
    13. Feilsøke problemer med Learning Manager-appen
    14. Brukere blir automatisk slettet i Learning Manager
    15. Publiseringsproblemer på EU-domenet
    16. Kan ikke registrere som ekstern bruker
    17. Okta Active Directory-integrasjon med Adobe Learning Manager
    18. Kan ikke se elever i et kurs
    19. Kan ikke se kalender
    20. Modulen merkes ikke som fullført etter fullført kurs
    21. Kan ikke oppnå en ferdighet etter å ha fullført et kurs
    22. Avmerkingsknapper mangler
    23. Kan ikke se filinnsendinger i Learning Manager

Finn ut hvordan du bruker Sosial bookmarklet for å umiddelbart dele brukeres nettlæring sosialt.

Del til Sosial læring er en bookmarklet som lar elever lagre nettlæring som nettsider og blogger direkte med medbrukerne. Denne funksjonen støttes bare i nettleserversjonen.

Når du klikker på denne bookmarkleten i bokmerkeraden, åpnes den som et hurtigvindu med eller i nettsiden, avhengig av nettleseren som skal deles.

Del sosialt-vindu
Del sosialt-vindu

Merk:

Pass på at du tillater hurtigvinduer i nettleseren.

Merk:

Hvis du er logget på Learning Manager, logger bookmarkleten deg automatisk på kontoen din. Hvis ikke, må du logge inn med elevlegitimasjonen din for Learning Manager.

Legg til en beskrivelse av innlegget, velg bordet du vil publisere det i og klikk på Publiser. Bordet publiseres på dashbordet ditt og kan ses ved å klikke på Gå til innlegg.

Legg til del sosialt bookmarklet i bokmerkeraden

Gjør det følgende for å legge denne bookmarkleten til bokmerkeraden i nettleseren din:

1. Kontroller at bokmerke-fanen er aktivert i nettleseren.

2. Logg på Learning Manager som elev.

3. Klikk på Sosial læring til venstre i navigasjonspanelet. Ta kontakt med administratoren hvis du ikke ser det.

4. Dra Del sosialt-ikonet til bokmerkeraden i nettleseren din.

Merk:

Dra og slipp fungerer ikke på noen nettlesere, som Chrome for Mac og Microsoft Edge for Windows. Klikk her for mer informasjon.

Dra bookmarklet til bokmerkeraden
    Dra bookmarklet til bokmerkeraden

Aktivere bokmerkeraden på forskjellige nettlesere

Chrome

• Klikk på hovedmeny-knappen, representert av tre prikker øverst til høyre av nettleservinduet.
  • Velg Innstillinger fra rullegardinmenyen. Innstillinger-skjermen kan også nås ved å skrive chrome://settings i adressefeltet til nettleseren.
  • Finn Utseende-delen, som har et alternativ kalt Vis bokmerkeraden og en avmerkingsboks. Kryss av i avmerkingsboksen ved å klikke én gang for å sikre at bokmerkeraden alltid vises når du laster inn en side. Fjern markeringen for å deaktivere funksjonen.

Mozilla Firefox

• Klikk på menyknappen og velg Tilpass.
  • Klikk på rullegardinmenyen for Verktøylinjen nederst på skjermen og velg verktøylinjen for bokmerker.
  • Klikk på Ferdig.

Internet Explorer

• Høyreklikk på innstillingsikonet øverst til høyre i nettleseren. Eller bruk Alt + Cpå tastaturet for å åpne vinduet for Favoritter-feltet.
  • Klikk på Favoritter-linjen for å gjøre favoritter-feltet synlig i nettleseren.

Microsoft Edge

• Klikk på hovedmeny-knappen, representert av tre prikker øverst til høyre > Innstillinger > Favoritter-feltet.
  • Klikk på av/på-bryteren for å aktivere Favoritter-feltet.

Safari

• Klikk på Se meny > Vis Favoritter-feltet. (Tastatursnarvei: Command + Shift + B)

Slik legger du til bookmarkleter i bokmerkeraden til forskjellige nettlesere manuelt

For å legge til bookmarkleter i bokmerkeraden manuelt, må du høyreklikke på Del sosialt-ikonet > Kopier lenkeadresse og følge prosedyren under:

Chrome for Mac OS

1. Klikk på den skjulte menyen fra nettleseren > Bokmerker > Bokmerkeadministrator.

2. Klikk på Menyalternativer for bokmerker > Legg til nytt bokmerke.

3. Dette åpner et hurtigvindu med to datafelt. Gi bokmerket et navn, som Del sosialt, i det første feltet.

4. Lim Del sosialt-lenken inn i det andre feltet.

Microsoft Edge for Windows

1. Pass på at Favoritter-feltet er synlig. Høyreklikk på Favoritter-feltet > Lag ny mappe.

2. Klikk på Bokmerke-hub-ikonet > Bokmerker-ikonet for å legge URL-en til en mappe i Favoritter-feltet.

3. Lagre hvilken som helst nettside i mappen og gi den det nye navnet Del sosialt.

4. Velg bokmerke-hub-ikonet > Del sosialt > Rediger URL.

5. Lim inn lenken og klikk på returtasten.