Brukerveiledning Avbryt

Vanlige spørsmål for ledere

1. Learning Manager-brukerveiledning
  2. Innledning
    1. Oppsummering av nye funksjoner
    2. Versjonsnotat
    3. Systemkrav | Adobe Learning Manager
    4. Adobe Learning Manager-referanseområde (ALM-referanseområde) for AEM-områder
    5. Learning Managers overholdelse av GDPR
    6. Tilgjengelighet i Learning Manager
    7. Støtte for egendefinert domene
  3. Kom i gang
    1. Komme i gang som administrator
    2. Komme i gang som forfatter
    3. Komme i gang som elev
    4. Komme i gang for ledere
    5. Komme i gang som instruktør i Learning Manager
  4. Administrator
    1. Brukerpålogging
    2. Legg til brukere og opprett brukergrupper
    3. Legg til klasseromsplasseringer
    4. Opprett kursmoduler, forekomster og opplæringsprogrammer
    5. Learning Manager-innholdskatalog
    6. Innholdsmarkedsplass
    7. Rapporter
    8. Opplæringsstier
    9. Opplæringsplaner
    10. Administrer Learning Manager-bestillinger og -fakturering
    11. Jobb-hjelp
    12. Sertifiseringer
    13. Kataloger
    14. Legg til brukere i parti
    15. Opptre som elev og leder
    16. Flere SSO-pålogginger
    17. Likestilte kontoer
    18. Opprett og modifiser ferdigheter og nivåer
    19. AI-basert anbefaling av kurs
    20. Spillifisering
    21. Tilpass elevenes hjemmeside
    22. Merker
    23. Fargetemaer
    24. Elevutskrifter
    25. Administrering av ventelister og oppmøte
    26. Fluidic-spiller
    27. Kunngjøringer
    28. E-postmaler
    29. Adobe Connect-integrasjon
    30. Innstillinger
    31. Varsler
    32. iPad- og Android-brukere
    33. Komme i gang som administrator
    34. Fjern brukere
    35. Tagger
    36. Learning Manager-innholdskatalog
    37. Egendefinerte roller
    38. Katalogetiketter
    39. xAPI i Learning Manager
    40. Overvåkning og moderering av sosial læring som administrator
    41. Aktiver full kontroll av en delt katalog
    42. Tilordne ferdighet med ferdighetsdomener
  5. Integreringsadministrator
    1. Migreringsveiledning
    2. Learning Manager-koblingspunkt
    3. Integrer Learning Manager med AEM
    4. Installer Salesforce-pakken i Learning Manager
    5. Installer Microsoft Teams-tilkoblingen
    6. Bruksanvisning for apputvikler
    7. Learning Manager-app for Salesforce
    8. Innstillinger
    9. Administrer egendefinerte roller med CSV-filer
  6. Forfattere
    1. Brukerpålogging
    2. Innholdsbibliotek
    3. Opprette, endre og publisere kurs
    4. Kataloger
    5. Jobb-hjelp
    6. Adobe Connect-integrasjon
    7. Legg til læreobjekter på forskjellige steder
    8. Brukervarsler
    9. E-postmaler
    10. Hvordan velger du kursmoduler?
    11. Forhåndsvis som elev
    12. Innstillinger
    13. xAPI i Learning Manager
  7. Instruktør
    1. Moduler
    2. Administrere elever for økten
  8. Elev
    1. Logg inn
    2. Profilinnstillinger
    3. Kataloger
    4. Kurs
    5. Fluidic-spiller
    6. Opplæringsprogrammer
    7. Sertifiseringer
    8. Jobb-hjelp
    9. Merker
    10. Ferdigheter og nivåer
    11. Spillifisering
    12. Brukervarsler
    13. Kunngjøringer
    14. Administrering av ventelister og oppmøte
    15. Learning Manager-app for Salesforce
    16. Adobe Connect-integrasjon
    17. Elev-app for mobil og nettbrett
    18. Sosial læring i Learning Manager
    19. Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
    20. Startside for elever
    21. Del til Sosial læring
    22. Systemkrav | Adobe Learning Manager-skrivebordsprogram
  9. Leder
    1. Brukerpålogging
    2. Lederdashbord
    3. Rapporter
    4. Læreobjekter
    5. Brukervarsler
    6. Elevutskrifter
    7. Innstillinger
    8. iPad- og Android-brukere
  10. Vanlige spørsmål
    1. Vanlige spørsmål for administratorer
    2. Vanlige spørsmål for forfattere
    3. Vanlige spørsmål for instruktører
    4. Vanlige spørsmål for ledere
  11. Kunnskapsbase
    1. Kan ikke logge på Learning Manager
    2. Læringssammendrag viser ikke oppdaterte data
    3. Kan ikke laste opp en CSV
    4. Generer en HAR-fil
    5. Det automatiske popup-vinduet med L1-tilbakemelding vises ikke
    6. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter en sertifisering
    7. Kan ikke se visse kurs under katalog mens du oppretter et læringsprogram
    8. Problemer med å avskrive et læringsprogram
    9. Kunne ikke tildele et merke
    10. Økten løper ut i Learning Manager
    11. Kan ikke søke etter et kurs
    12. Feilsøke migreringsproblemer
    13. Feilsøke problemer med Learning Manager-appen
    14. Brukere blir automatisk slettet i Learning Manager
    15. Publiseringsproblemer på EU-domenet
    16. Kan ikke registrere som ekstern bruker
    17. Okta Active Directory-integrasjon med Adobe Learning Manager
    18. Kan ikke se elever i et kurs
    19. Kan ikke se kalender
    20. Modulen merkes ikke som fullført etter fullført kurs
    21. Kan ikke oppnå en ferdighet etter å ha fullført et kurs
    22. Avmerkingsknapper mangler
    23. Kan ikke se filinnsendinger i Learning Manager

Når du er logget inn som leder, kan du få tilgang til alle kursene. Du må bytte innlogging til elevmodus for å ta kursene.

Administratorer kan aktivere/deaktivere L3-tilbakemeldinger for kurs basert på kravene til organisasjonen. Hvis et kurs krever L3-tilbakemelding fra lederen, blir lederen varslet når en elev fullfører denne typen kurs.

1. Klikk på Varsler i venstre rute.
  2. Klikk på Ventende oppgaver-fanen.
  3. Klikk på varslene på siden under Gi tilbakemelding-kategorien og send L3-tilbakemelding.

Du kan se varsler-ikonet med antallet ventende meldinger uthevet. Når teammedlemmer melder seg på eller fullfører et kurs, varsles du om det. Når du klikker på Vis alle varsler i hurtigvinduet, kan du se alle varsler og ventende oppgaver på siden.

Du kan bare nominere teammedlemmene dine til kurs. Kun administratorer kan tilordne flere kurs om gangen til elever og importere elevsett.

Klikk på Varsler i den vestre ruten i appen.

1. Dette åpner en detaljert liste over varsler.
  2. Velg et kurs du vil tilordne teammedlemmer til fra Ventende oppgaver-fanen og klikk på Nominer.
    Dialogboksen for kursnominering vises med informasjon om antall tilgjengelige plasser i kurset.
  3. Klikk på Nominer i dialogboksen.
  4. Velg avmerkingsboksen for hvert av teammedlemmene du vil nominere og klikk på Ferdig.
    Dette åpner et hurtigvindu over appen som bekreftelse.

Når du tilordner kurs til elever, varsles de gjennom Learning Manager-appen.

Administratoren til organisasjonen konfigurerer varslene.

Ja. Du kan se elevenes status for kursene i en bestemt periode ved å opprette rapporter basert på elevenes fullførelsesstatus i et gitt datoområde.

Du kan klikke på rullegardin-ikonet for å endre datoområde, lagre og se rapporter.

Du kan opprette rapporter for teammedlemmer for å se en liste over ferdigheter hver av dem er tildelt og har fullført. Klikk på Rapporter i venstre rute og klikk på Eksempelrapporter for å se en eksempelrapport for Ferdigheter vs. Ledere.

Se Rapporter i Learning Manager Hjelp for mer informasjon.

Når teammedlemmer sender forespørsler om et kurs, vises varsler-ikonet med antallet ventende meldinger uthevet.

Klikk på Varsler-ikonet for å se de ventende forespørslene.

Du kan legge til nye rapporter ved å velge Rapporter og deretter klikke på Legg til øverst til høyre på siden.

Endre / Endre størrelse på rapporter

Klikk på rullegardinpilen øverst til høyre i en rapport og klikk på Rediger for å endre den. Rediger rapporten og klikk på Lagre.

Klikk på Nullstill for å forkaste endringene.

Klikk på Endre størrelse og velg ett av de følgende alternativene for å endre størrelse på rapporten: 1 × 1 er liten og 1 × 2 er stor.

Se Rapporter-funksjonen for mer informasjon.

Du kan se følgende typer rapporter:

• Kompetanser tildelt og oppnådd
  • Fullførte og påmeldte kurs
  • Effektiviteten av kurs
  • Fullførte og påmeldte opplæringsprogrammer
  • Læretid brukt per kurs
  • Læretid brukt per kvartal
  • Sertifiseringsrapporter
Merk:

Du kan se alle disse rapportene med et datoområde.

Du kan bytte til elevrolle for å se alle tilgjengelige kurs. Se Kurs-funksjonen for mer informasjon

Administratoren i bedriften tildeler lederroller basert på kvalifikasjoner og rollen i organisasjonen. Når du logger på, ser du startsiden for lederroller i Adobe Learning Manager.

Du har tre alternativer når du bruker Learning Manager for første gang:

• Logge inn med Adobe ID og passord. Hvis du ikke har en Adobe ID, kan du opprette en ved å klikke på Logg inn med Adobe ID-lenken og følge trinnene der.
  • Hvis du ikke har opprettet en konto i Adobe Learning Manager, kan du opprette en ved å klikke på Opprett konto på påloggingsskjermen.

Ledere kan bare nominere teammedlemmer direkte for bestemte kurs når administratoren har fylt lederrollen for kurset.