Løse påloggingsproblemer for Adobe-kontoen

Finn enkle løsninger på vanlige påloggingsproblemer med Adobe-kontoen.

Glemt passordet?

Tilbakestille passord

Lær hvordan du tilbakestiller eller endrer passordet. Passordet ditt skiller mellom store og små bokstaver, så pass på at du skriver det inn riktig.

Tips:  Logg enkelt på uten å angi passord med appen Adobe Account Access.

Har du problemer knyttet til e-postadressen?

Ingen tilgang til e-posten

• Har du tilgang til e-postkontoen din? Sjekk e-postmeldingen som bekrefter registreringen, for å bekrefte e-postadressen som er knyttet til Adobe-kontoen din.
  • Har du ikke tilgang til e-postkontoen din? Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen, kan du kontakte oss.Velg Chat-ikonet nederst til høyre på skjermen. Deretter velger du Trenger du hjelp med å logge på? nederst på skjermen.
  • Skrivefeil i e-postadressen? Hvis du gjorde en skrivefeil i e-postadressen da du opprettet Adobe ID-en, kan du kontakt oss.Velg Chat-ikonet nederst til høyre på skjermen. Deretter velger du Trenger du hjelp med å logge på? nederst på skjermen.

Flere løsninger du kan prøve

Nettleserkonflikt

Prøv å logge på med en annen nettleser.Hvis informasjonskapsler er deaktivert, må du aktivere dem. Du må også slette informasjonskapslene og tømme hurtigbufferen i nettleseren. (Du finner en veiledning i nettleserens dokumentasjon.)

Løse feil ved pålogging via Facebook, Google, eller Apple

Har du problemer med å logge på Creative Cloud-skrivebordsappen Se Feilsøke aktiveringsfeil for Creative Cloud.

Creative Cloud-feil

Kan du ikke logge på med en av de sosiale mediekontoene dine? Se Løse feil som oppstår når du logger på Adobe-kontoen med Facebook, Google eller Apple.

Verifiseringskode

Har du ikke mottatt verifiseringskoden din via e-post? Sjekk søppelpostmappen eller vent noen minutter før du ber om en ny kode.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Har ikke mottatt forventet e-postmelding fra Adobe.