Finn ut hvordan du avbryter medlemskapet ditt (abonnementet), og lær om refusjon og kostnader ved tidlig avslutning.

Slik avbryter du

Hvis du har kjøpt direkte fra Adobe

Du kan avslutte Creative Cloud-abonnementsplanen din når som helst. Slik gjør du det:

  1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

  2. Under Planer klikker du på Administrer plan for planen du vil avslutte.

    Hvis Administrer plan ikke vises, må du kontakte Adobes kundestøtte for å avslutte abonnementet ditt.

    Administrer plan
  3. Gjør ett av følgende:

    • Under Plan og betaling klikker du på Opphev planen.
    • Hvis Opphev planen ikke vises, må du kontakte Adobes kundestøtte for å avslutte abonnementet ditt.
    Avbryt plan
  4. Angi årsaken til hvorfor du vil avbryte, og klikk så på Fortsett.

  5. I vinduet som åpnes, kan du velge en annen plan, beholde planen, fullføre avslutningen eller chatte med Adobes kundestøtte.

Hvis du fortsetter med avslutningen, får du en e-postbekreftelse som informerer deg om at planen er avbrutt.

Merk:

Hvis du vil starte en Creative Cloud-plan på nytt, går du til siden for Creative Cloud-planer.

Hvis du har kjøpt fra en forhandler (Amazon, iTunes, Best Buy, osv.)

Hvis du kjøpte planen fra andre enn Adobe, kontakter du selgeren for å få hjelp.

Hvis du kjøpte et Creative Cloud for teams-abonnement

Ta kontakt med Adobes kundestøtte hvis du vil avbryte et Creative Cloud for teams-abonnement.

Hva skjer når jeg avbryter?

Får jeg refusjon?

Årsabonnement (månedlig betaling)

Hvis du avbryter innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert.

Hvis du avslutter etter 14 dager, fortsetter tjenesten til slutten av den månedens betalingsperiode, og du blir belastet et gebyr for tidlig avslutning på 50 % av den gjenværende kontraktsforpliktelsen. Hvis du for eksempel har 5 måneder igjen av avtalen når du avslutter den og du betaler 20 dollar per måned, betaler du 50 % av 100 dollar som står igjen = 50 dollar i gebyr for tidlig avslutning.

Årsabonnement (forhåndsbetalt)

Hvis du avbryter innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert. Hvis du avbryter senere enn 14 dager etter bestillingen, får du ikke refundert betalingen, og tjenesten fortsetter til slutten av avtaleperioden.

Månedsbasert abonnement

Hvis du avbryter innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert. Hvis du avslutter senere enn 14 dager etter bestillingen, får du ikke refundert betalingen. Tjenesten fortsetter da frem til utgangen av faktureringsperioden for måneden.

Merk:

Refusjonen gjelder bare for 14 dager etter den opprinnelige bestillingen, ikke for påfølgende fornyelser.

Forstå vilkårene for Creative Cloud-abonnementet og hvordan de påvirker refusjon.

Gratismedlemskap etter avslutningen

  • Selv om du har avsluttet abonnementet, har du fortsatt tilgang til et gratis Creative Cloud-medlemskap.
  • Hvis du har lagret arbeidet ditt på datamaskinen, har du fortsatt tilgang til de filene på din egen enhet.
  • Du har ikke lenger tilgang til Creative Cloud-applikasjonene, og heller ikke til de fleste tjenestene som er inkludert i en betalt Creative Cloud-abonnementsplan.
  • Skylagringskapasiteten din blir redusert til 2 GB. Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 90 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 90 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne. Hvis du vil vite mer om lagringsplassen din, kan du se Hvordan vet jeg hvor mye lagringsplass jeg har brukt?
  • Du fortsetter å ha tilgang til den gratis startplanen for Adobe XD og Premiere Rush CC

Bruker du Lightroom CC eller Lightroom Classic CC?

  • Lightroom CC: Adobe fortsetter å lagre de opprinnelige bildene i ett år etter at medlemskapet er avsluttet. I løpet av den tiden kan du fortsette å bruke Lightroom CC til å laste ned de originale filene dine fra skytjenestene våre.
  • Lightroom Classic CC: Du vil fortsatt ha tilgang til alle bildene på den lokale harddisken din via Lightroom for skrivebordet. Du kan fortsette å importere og organisere bildene og arbeide videre med de redigerte bildene med funksjonene for eksport, publisering, utskrift, Internett og lysbildefremvisning. Du får ikke lenger tilgang til Develop & Map-modulene og Lightroom for mobile hvis medlemskapet avsluttes.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet