Adobe Media Encoder CC 2015 (9.0.1) feilrettingsoppdatering er nå tilgjengelig.

Du kan installere oppdateringen gjennom Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Du kan også se etter nye oppdateringer fra et Adobe-program ved å velge Hjelp > Oppdateringer. Du kan også manuelt laste ned og installere denne oppdateringen for Windows og Mac OS.

For detaljer om alle de andre oppdateringene for Adobe profesjonelle video- og lydprogrammer, kan du se denne siden.

Hvis du vil stille spørsmål om denne oppdateringen, kan du dra til Adobe Media Encoders bruker til bruker-forum. Hvis du vil sende inn funksjonsforespørsler eller feilrapporter, kan du gjøre det her.

Feil fikset og endringer foretatt i denne oppdateringen

• Fikset noen problemer som forårsaket lydstøy i eksporterte filer.
  • Håndtakene Angi tidskode nå håndterer veksling mellom bildefrekvens slik de skal.
  • Fikset et problem som førte til at Lumetri Color Looks ikke ble anvendt da kilder var i kø til Adobe Media Encoder fra Adobe Premiere Pro.
  • Valg av egendefinert Lumetri Look/LUT fungerer nå som forventet.
  • Forhåndsinnstillingen QuickTime Match Source (ompakking) fungerer nå med DVCPRO-kildemateriale som inneholder 24P-rullegardin.
  • Fikset et problem i Windows hvor After Effects ikke kunne være i kø til Adobe Media Encoder hvis det ble installert på et egendefinert sted.
  • Fikset en opphenging under eksport av visse AVI-filer.
  • Ved å skanne en klokkemappe på nytt etter en ny kilde krasjer ikke lenger Adobe Media Encoder.
  • Forbedret ytelse ved skrubbing av kilder med navn-/tidskodeoverlegg slått på.
  • Elementer satt i kø fjernes ikke lenger umiddelbart fra køen etter at eksporten er fullført.
  • Fikset et problem som førte til at noen H.264-eksporter uriktig ble flagget som å ha en variabel bildefrekvens.
  • Fikset noen krasj og stopp under eksport til QuickTime-pakket IMX og ProRes.
  • Fikset et problem som forårsaket tilfeldige svarte rammer i QuickTime-pakkede XDCAM- og IMX-eksporter.
  • Fikset ulike mindre brukergrensesnittproblemer.
  • SurCode-koder har blitt fjernet. Det innebygde Dolby-eksporteringsprogrammet for denne komponenten i stedet. Hvis du tidligere har kjøpt fullversjonen av SurCode-programtillegget, må du installere det på nytt etter du har oppdatert til Adobe Media Encoder 9.0.1

Merk:

Fra 15. september 2017 er Adobe Creative Cloud-apper avhengig av operativsystemet ditt for å dekode/kode lydformatene Dolby Digital og Dolby Digital Plus. Adobe pakker ikke lenger innebygde bibliotek fra Dolby med Creative Cloud-produkter.

For informasjon om hvordan denne endringen berører Dolby-lydavspilling på ditt produkt, se Adobe Creative Cloud-apper bruker innebygd OS-støtte for Dolby.