Fra 15. september 2017 er Adobe Creative Cloud-apper avhengig av operativsystemet ditt for å dekode/kode lydformatene Dolby Digital og Dolby Digital Plus. Adobe pakker ikke lenger innebygde bibliotek fra Dolby med Creative Cloud-produkter.

For informasjon om hvordan denne endringen berører Dolby-lydavspilling på ditt produkt, se Adobe Creative Cloud-apper bruker innebygd OS-støtte for Dolby.

Nye funksjoner i Adobe Media Encoder CC 2015

Kunngjør lanseringen av den nyeste versjonen av Media Encoder CC, med helt nye versjoner av desktoppappene for kreativ video og lyd.

Creative Cloud-medlemmer og brukere av prøveversjonen kan laste ned og installere disse programmene med desktopapplikasjonen Creative Cloud. Du kan også laste ned applikasjoner på fra Internett her.Merk at Creative Cloud 2015-lanseringene er utformet for å fjerne tidligere versjoner av CC-programmene. Du finner mer informasjon om installasjon og hvordan du justerer denne standardinnstillingene her.

2015-lanseringen av Media Encoder CC har følgende nye funksjoner: Time Tunerutvidet formatstøtte, herunder JPEG 2000, flerkanalsstøtte for Dolby Digital, QuickTime-lydkanalisering, nye utseendepreferanser for brukergrensesnitt og forbedringer av Creative Cloud-publisering. Du finner fullstendig informasjon om disse funksjonene her.

I tillegg til flere nye og forbedrede funksjoner, inneholder denne lanseringen mange feilrettinger og stabilitetsforbedringer.

Det er flere andre forbedringer, i tillegg til funksjonene beskrevet ovenfor:

• Enkel ompakking av kompatible videostrømmer i en QuickTime-pakker med den nye QuickTime-forhåndsinnstillingene for ompakking
  • Muligheten til å angi en egendefinert starttidskode for din forhåndsinnstilling for eksport
  • Bedre logikk for registrering når du har valgt en bildesekvens for import

Mer informasjon