Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Brukergrensesnittet til Adobe Muse CC 2014 er for stort på Windows-maskiner med en skaleringsinnstilling på 125 %

Dette skaleringsproblemet i Adobe Muse finner sted hver gang du setter skaleringsinnstillingene i Windows til 125 %. Adobe Muse gjengir brukergrensesnittet ved 100 %, 150 % eller 200 %, avhengig av skaleringsinnstillingene i Windows og miljøvariabler. Hvis miljøvariabelen ikke er valg og skaleringsinnstillingen i Windows er satt til 125 %, vil brukergrensesnittet til Adobe Muse vises med en oppløsning på 150 %.

Hvis du ønsker å beholde de gjeldende skaleringsinnstillingene i Windows, kan du velg en miljøvariabel og tvinge Adobe Muse til å gjengi brukergrensesnittet i 100 %.

Legg til tilpasset miljøvariabelverdi

Skaleringsinnstillingene i Windows påvirker den generelle visningen på Windows-skjermen. Du kan legge til en miljøvariabelverdi slik at du bare kontrollerer innstillingene for Adobe Muse og ikke påvirker den generelle Windows-visningen.

1. Høyreklikk på Datamaskin på Skrivebordet og velg Egenskaper.
  2. I systemvinduet klikker du på Avanserte systeminnstillinger i venstre rute.
  3. I vinduet for Systemegenskaper, velger du Avansert-fanen og klikker på Miljøvariabler.
  4. Klikk på Ny i seksjonen for Systemvariabler. Du kan også velge den i seksjonen for Brukervariabler, hvis du ønsker å begrense endringen til gjeldende påloggede bruker.
  5. I dialogboksen for Ny systemvariabel skriver du MUSE_UI_SCALE_FACTOR i Variabelnavn-feltet.
  6. Skriv 1 i Variabelverdi-feltet.
  7. Klikk på OK.
MuseUIScaleFactor