Adobe Muse-brukergrensesnitt ser stort ut i Windows

Brukergrensesnittet til Adobe Muse CC 2014 er for stort på Windows-maskiner med en skaleringsinnstilling på 125 %

Dette skaleringsproblemet i Adobe Muse finner sted hver gang du setter skaleringsinnstillingene i Windows til 125 %. Adobe Muse gjengir brukergrensesnittet ved 100 %, 150 % eller 200 %, avhengig av skaleringsinnstillingene i Windows og miljøvariabler. Hvis miljøvariabelen ikke er valg og skaleringsinnstillingen i Windows er satt til 125 %, vil brukergrensesnittet til Adobe Muse vises med en oppløsning på 150 %.

Hvis du ønsker å beholde de gjeldende skaleringsinnstillingene i Windows, kan du velg en miljøvariabel og tvinge Adobe Muse til å gjengi brukergrensesnittet i 100 %.

Legg til tilpasset miljøvariabelverdi

Skaleringsinnstillingene i Windows påvirker den generelle visningen på Windows-skjermen. Du kan legge til en miljøvariabelverdi slik at du bare kontrollerer innstillingene for Adobe Muse og ikke påvirker den generelle Windows-visningen.

1. Høyreklikk på Datamaskin på Skrivebordet og velg Egenskaper.
  2. I systemvinduet klikker du på Avanserte systeminnstillinger i venstre rute.
  3. I vinduet for Systemegenskaper, velger du Avansert-fanen og klikker på Miljøvariabler.
  4. Klikk på Ny i seksjonen for Systemvariabler. Du kan også velge den i seksjonen for Brukervariabler, hvis du ønsker å begrense endringen til gjeldende påloggede bruker.
  5. I dialogboksen for Ny systemvariabel skriver du MUSE_UI_SCALE_FACTOR i Variabelnavn-feltet.
  6. Skriv 1 i Variabelverdi-feltet.
  7. Klikk på OK.