Panelet for enhetsforhåndsvisning kan ikke pares via Wi-Fi

Noen kunder som har oppdatert til Photoshop 16.0.1 kan se panelet for enhetsforhåndsvisning med en melding om at det er i frakoblet modus og ikke kan pare en enhet med Wi-Fi.

Panel for enhetsforhåndsvisning i Photoshop

Løsning

For å fjerne denne feilen må du avinstallere Photoshop fra Creative Cloud-programmet og deretter installere det på nytt.

Klikk på tannhjulikonet for innstillinger ved siden av Photoshop CC 2015 og velg Avinstaller.

Du finner mer informasjon om avinstallasjon i følgende dokument: Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-programmer