Feil 21 eller DW021 ved installasjon av Photoshop

Når du forsøker å installere Photoshop CC 2015 i Windows, får du Feil 21 eller FEIL: DW021 i installasjonsloggene.

Løsning

1. Kjør avinstalleringsprogrammet for Creative Cloud-skrivebordsprogram

2. Gi nytt navn på følgende mappe:

C:\Programfiler (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp

til

C:\Programfiler (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp_old

3. Installer den nyeste versjonen av skrivebordsprogrammet for Creative Cloud.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet