Når du starter Photoshop vises en eller flere av følgende feilmeldinger:

• Kunne ikke laste FastCore Routines-programtillegget fordi den ikke virker med denne versjonen av Photoshop.
  • Kunne ikke laste Multiprocessor Support-programtillegget fordi den ikke virker med denne versjonen av Photoshop.
  • Kunne ikke laste MMXCore Routines-programtillegget fordi den ikke virker med denne versjonen av Photoshop.

Årsak

Dette problemet oppstår grunnet en av følgende årsaker:

• Du har angitt innstillinger for plugin-moduler i Photoshop slik at mappen Ytterligere plugin-moduler peker til mappen Plugin-moduler.
  • Du bruker eldre plugin-moduler.

Løsning

Gjør ett av følgende:

Løsning 1: Endre Photoshop-innstillingene slik at mappen Ytterligere plugin-moduler ikke peker til mappen Plugin-moduler.

1. Velg Rediger > Innstillinger > Plugin-moduler.

2. Aktiver alternativet for mappe for Ytterligere plugin-moduler på nytt.

Løsning 2: Fjern gamle plugin-moduler fra tredjeparter.

Fjern alle plugin-moduler fra tredjeparter fra Photoshop > Mappe for plugin-moduler.