Når du viser primitive bildefiler fra et digitalt kamera i Adobe Bridge ser du generiske filikoner i stedet for faktiske bildeforhåndsvisninger.

Løsninger

Utfør oppgavene nedenfor i rekkefølge. Etter hver fullførte oppgave starter du Adobe Bridge og ser om problemet er løst. Hvis problemet vedvarer, går du videre til neste oppgave.

1. Sørg for at Adobe Camera Raw støtter kameramodellen din.

Adobe Bridge leser primitive filer med plugin-modulen for Photoshop Camera Raw. Denne plugin-modulen installeres automatisk når du starter Adobe Bridge.

Se etter kameramodellen din i plugin-modul for Camera Raw | Støttede kameraer.

• Fortsett med oppgavene i dette dokumentet dersom kameraet ditt står oppført i det dokumentet.
  • Hvis kameraet ikke står oppført, så er det ikke støttet. Sjekk plugin-modul for Camera Raw | Støttede kameraer ved jevne mellomrom for å se om plugin-modulen er oppdatert med støtte for ditt kamera.
Kontroller at din versjon av Bridge støtter den nødvendige versjonen av plugin-modulen for Camera Raw. Sjekk Camera Raw-kompatible Adobe-programmer

2. (Mac OS) Kontroller at Adobe Bridge-applikasjone er i riktig mappe.

1. I Finder går du til en av de følgende plasseringene, avhengig av hvilken versjon av Adobe Bridge du bruker:
  • /Applications/Adobe Bridge CC/
  • /Applications/Adobe Bridge CS6/
  1. Hvis programfilen for Adobe Bridge CC, CS6 ikke er i mappen, finner du den og drar den til riktig undermappe.

Tips: Hvis du har et Adobe Bridge-ikon på skrivebordet må du kontrollere at det er en alias og ikke en kopi av en faktiske programfilen.

3. Tøm hurtigbufferen.

Tømming av hurtigbufferen vil slette lagret miniatyrbildeinformasjon for alle mapper. Det vil også slette etiketter, vurderinger og roteringsinnstillinger for skrivebeskyttede filer eller filmformater som ikke har XMP-støtte. (Skrivebeskyttede filer inkluderer låste filer eller filer på en CD.)

1. Åpne Adobe Bridge.
  2. Velg Adobe Bridge > Innstillinger > Hurtigbuffer (Mac OS) eller Rediger > Innstillinger > Hurtigbuffer (Windows).
  3. Klikk på Tøm hurtigbuffer og deretter på OK.

4. Gå til en mappe som inneholder camera raw-filer. Adobe Bridge lager nye miniatyrbilder.

4. Installerer de nyeste plugin-oppdateringer for Adobe Bridge og Camera Raw.

Hvis problemet vedvarer etter du har tømt hurtigbufferen, må du kontrollere at du bruker den nyeste oppdateringen av din versjon av Adobe Bridge. Sørg også for at du har den nyeste versjonen av plugin-modulen for Camera Raw.

Tips: For å se hvilken versjon av Camera Raw du har installert, velger du Bridge > Camera Raw-innstillinger (Mac OS) eller Redier > Camera Raw-innstillinger (Windows). Versjonsnummeret vises i tittellinjen på dialogboksen for innstillinger.

1. Åpne Adobe Bridge.
  2. Velg Hjelp > Oppdateringer.
  3. Installer tilgjengelige oppdateringer av plugin-modulene for Adobe Bridge og Camera Raw.
Siste versjon av Adobe Bridge Siste versjon av Camera Raw
Adobe Bridge CC (6.0) Camera Raw 8.1
Adobe Bridge CS6 (5.0.2) Camera Raw 8.1
  1. Hvis camera raw-forhåndsvisninger fremdeles vises som generiske ikoner etter du har installert de nyeste oppdateringene av plugin-modulene for Adobe Bridge og Camera Raw, så tømmer du hurtigbufferen på nytt.

5. Fjern duplikate forekomster av plugin-modulen for Camera Raw.

Dersom problemet vedvarer etter du har installert den nyeste oppdateringen av plugin-modulen for Camera Raw (eller hvis menyelementet Camera Raw-innstillinger er utilgjengelig), så fjerner du alle ekstra forekomster av plugin-modulen.

1. Gå til mappen Filformater for din versjon av Adobe Bridge og ditt OS:
Adobe Bridge-versjon Mac OS 32-biters Windows 64-biters Windows*
CC /Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\File Formats C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\File Formats (for 32-bitersmapper) og C:\Program Files \Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\File Formats (for 64-bitersmapper)
CS6 /Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats (for 32-bitersmapper) og C:\Program Files \Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats (for 64-bitersmapper)

* For Adobe Bridge CS4 og nyere på 64-bitersutgaver av Windows, er to versjoner av plugin-modulen for Camera Raw forventet. Adobe Bridge bruker 32-bitersversjonen; Photoshop bruker 64-bitersversjonen.

1. Hvis mer enn en plugin-modul for Camera Raw er i mappen Filformater, så sletter du alle andre versjoner enn den nyeste. Dra alle gamle versjoner til søppel (Mac OS) eller papirkurv (Windows).

2. Åpne Adobe Bridge og se om Lightroom viser forhåndsvisninger av primitive bilder på riktig måte.
  3. Hvis det er bare én plugin-modul for Camera Raw i mappen Filformater, så går du til en av følgende plasseringer:
  • Mac OS: /Applications/Adobe Bridge [version number]/Plug-Ins
  • 32-bitersutgaver av Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Bridge [version number]\Plug-Ins
  • 64-bitersutgaver av Windows: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Bridge [version number]\Plug-Ins

Tips: Hvis du ikke vet hvilken versjon av Windows du bruker, kan du se Finn ut om datamaskinen din kjører en 32-biters eller en 64-biters versjon av Windows.

1. Hvis plugin-modulen for Camera Raw finnes i mappen Plugin-moduler, drar du dem til søppel (Mac OS) eller papirkurv (Windows).