Én av følgende feil oppstår når du forsøker å installere en oppdatering for Adobe Photoshop CS6:

• Oppdatering mislyktes
  • U44M1P7
  • U44M2P7
  • U44M1P6
  • U44M1|210

Løsning

Mange oppdateringsfeil skyldes manglende eller endrede filer som kreves av Photoshop, vanligvis fjernet av diskoppryddingsprogrammer (f.eks. CleanMyMac eller MacKeeper). Sørg for at du har den nyeste versjonen av diskoppryddingsprogrammer, eller slutt å bruke dem.

Feilkodeforklaringer:

U = Updater
44 = Install Update Error
M1 = Automatic
M2 = Stand-alone mode
P = Patcher
6 = Done With Errors*
7 = Installation Failed*

Problem:

• Installasjonen mislyktes. Feilkode: U44M1P7
  • Installasjonen mislyktes. Feilkode: U44M2P7
  • Installasjonen mislyktes. Feilkode: U44M1P6

LØSNING: Kjør installasjonsprogrammet

• Installer Photoshop CS6 på nytt for å reparere/erstatte den manglende/modifiserte filen.Velg Hjelp > Oppdateringer for å kjøre oppdateringsprogrammet på nytt.

Problem: Adobe-oppdatering 13.0.1.2-feil med kode U44M1I210.
Løsning:
Start datamaskinen på nytt. Last deretter ned oppdateringen og installert den manuelt. Se Feil U44M1I210 under installasjon av oppdateringer for mer informasjon.

Tilleggsinformasjon

*For flere feilsøkingstrinn for feilkode 6 og 7, se: Feilene "Avslutningskode: 6" og "Avslutningskode: 7" | CS5, CS5.5