Den vedlagte plugin-modulen for Mac OS og registernøklene for Windows kan du lagre store PSD- og PSB-bilder uten komprimering. Den resulterende størrelsen på filen din er mye større. Det kan imidlertid gå raskere å lagre filen dersom du har en fast harddisk og nok ledig diskplass til å lagre de større filstørrelsen.

Den vedlagte plugin-modulen for Mac OS og registernøklene for Windows fungere kun med følgende versjoner av Photoshop:

• Photoshop CS5 (versjon 12.1 som kommer med Creative Suite 5.5)
  • Photoshop CS5 (versjon 12.0.4 som kommer med Creative Suite 5)

Oppdater Photoshop CS5 til versjon 12.0.4

1. Åpne Photoshop.

2. Velg Hjelp > Oppdateringer og følg instruksjonene: Holde Photoshop oppdatert.

Last ned og installer plugin-modulen på Mac OS

1. Avslutt Photoshop.
  2. Ctrl-klikk på plugin-modulen nedenfor og velg å lagre filen. Husk plasseringen du velger.
  3. Når filen er lastet ned dobbeltklikker du på den for å pakke ut plugin-modulen.
  4. Flytt filen DisallowFlateCompressionPSD.plugin til mappen Adobe Photohop/Plug-ins/Extensions.
  5. Start Photoshop på nytt.

Last ned og installer registernøkler på Windows

Fraskrivelse: Disse trinnene krever at du modifiserer Windows-registeret, som inneholder kritisk informasjon om systemet og programmene dine. Før du modifiserer registeret, må du ta en sikkerhetskopi av det. Adobe gir ikke støtte for problemer som oppstår som en følge av uriktig modifisering av registeret. Se i Windows-dokumentasjonen eller kontakt Microsofts tekniske støtte eller datamaskinens produsent for mer informasjon om registeret.

1. Avslutt Photoshop.
  2. Høyreklikk på koblingen DisallowFlateCompressionRegKeys.zip nedenfor og velg å lagre filen. Husk plasseringen du velger.
  3. Når filen er lastet ned dobbeltklikker du på den for å pakke ut filen DisallowFlateCompressionRegKeys.zip.
  4. For å aktivere DisallowFlateCompressedPSD, double-click DisallowFlateCompressedPSD_ON_D.reg.
    • Hvis du har UAC (Windows User Account Control) aktivert, klikker du på Ja i UAC-dialogen. Hvis du ikke har aktivert UAC, klikker du på Ja i den første dialogen (Registry Editor). Klikk deretter OK i den andre dialogen som bekrefter at registernøkkelen er lagt til registeret.
  5. Start Photoshop på nytt for å se den nye atferden (lagre store PSB-filer uten komprimering).

1. For å deaktivere DisallowFlateCompressedPSD avslutter du først Photoshop, deretter dobbeltklikker du på DisallowFlateCompressedPSD_OFF.reg.
  2. Ved å starte Photoshop på nytt aktiveres standardatferden med å lagre store PSB-bilder uten komprimering.