Photoshop kan ikke koble til enhetsforhåndsvisning på den mobile enheten via Wi-Fi.

Løsninger

Se trinnene under for vanlige problemer som forhindrer Photoshop i å koble til med enhetsforhåndsvisningen.

1. Bekreft at Wi-Fi er aktivert på både datamaskinen og den mobile enheten.

2. Bekreft at datamaskinen og den mobile enheten er på samme Wi-Fi-nettverk.

Den mest vanlige feilen er at den mobile enheten bruker mobildata i stedet for Wi-Fi.

3. Hvis de er på samme Wi-Fi-nettverk, og ruteren er satt til å gjøre delnettmaskering, må du bekrefte at datamaskinen og den mobile enheten er på samme delnett.

4. Hvis de er på samme Wi-Fi-nettverk, må du bekrefte at datamaskinen og den mobile enheten ikke er koblet til via VPN.

5. Påse at ruteren er satt opp for LAN.

Datamaskinen og den mobile enheten kan ikke kommuniserer med andre hvis kun WAN er aktivert.

6. Bekreft innstillingene for anti-virus, brannmur og vertsfiler.

Anti-virus, en brannmur eller vertsfilen kan blokkere Photoshop eller enheten fra å kommunisere på nettverket.

7. Bekreft at du er logger på Creative Cloud med samme Adobe ID på både den stasjonære maskinen og den mobile enheten.