Variasjoner-alternativet mangler fra menyen Bilde > Justeringer i 64-bitersversjon av Photoshop CS4 på Windows Vista.

Årsak

Installasjon av plugin-modulen Variasjoner feiler på enkelte systemer. Vanligvis installeres den i C:\Programfiler\Adobe\Adobe Photoshop CS4 (64 Bit)\Locales\[locale]\Additional Plug-Ins\Win\Filters\

Hvor [locale] er avhengig av hvilken språkversjon av Photoshop som er installert, for eksempel en_US.

Løsning

Kopier den vedlagte plugin-modulen for Variasjoner til følgende plassering:

C:\Programfiler\Adobe\Adobe Photoshop CS4 (64 Bit)\Locales\[locale]\Additional Plug-Ins\Win\Filters\

Opprett mappestrukturen Additional Plug-Ins\Win\Filters\ hvis den ikke er der allerede.

Klikk her for å laste ned plugin-modulen Variasjoner