Fuse CC gjør det enkelt å sette sammen menneskelige karakterer ved hjelp av et stort utvalg av kroppsdeler, frisyrer og klær med klesteksturer som skinn, bomull, metall og plast.

Når du er ferdig, kan du laste opp 3D-karakterene direkte fra Fuse til Creative Cloud Libraries.

Last opp 3D-karakterer fra Fuse til et Creative Cloud-bibliotek

Når Photoshop er åpnet, kan du åpne innholdselementet i 3D-arbeidsområdet og animere karakteren ved å følge trinnene nedenfor:

1. Gå til Libraries-panelet, og åpne biblioteket du synkroniserte karakteren til. Fuse-karakteren skal nå vises under 3D-innholdselementer.

2. Dobbeltklikk karakteren for å åpne den.

3. Bytt til 3D-arbeidsområdet hvis du er i et annet arbeidsområde.

4. Velg karakterens skjelettet i 3D-lag.

5. I Egenskaper-panelet velger du kroppen.

6. Søk etter en handling, f.eks. dans.

7. Klikk på et miniatyrbilde for å animere modellen. Juster parametrene for animasjonen om nødvendig. Du kan for eksempel redigere lengden på animasjonen.

8. Gå til Egenskaper-panelet, og velg ansiktet.

9. Søk etter et uttrykk, f.eks. glad.

10. Klikk på et miniatyrbilde for å animere modellen. Juster styrken på uttrykket i tillegg til posisjonen til øynene og hodet om nødvendig.

Du har nå en fullstendig animert karakter i positur som er klar til å settes inn i scenen du ønsker.