Støttede filformater i Photoshop på nett

Finn ut mer om støttede filformater i Photoshop på nett.

Dokumenter du oppretter eller arbeider med i Photoshop på nett, lagres som nettskydokumenter som standard. Du kan også laste ned dokumentene dine på den lokale enheten din. Photoshop på nett støtter forskjellige filformater.

Adobe Photoshop dypkobling

Prøv nettappen

Blås liv i den kreative visjonen din med Photoshop, som nå er tilgjengelig i nettleserversjon. Du trenger ikke å laste ned noe.

Støttede filformater i Photoshop på nett

Filformattyper

Støttede filformater

Grafikkfilformater for import

• PSD
  • PSDC
  • PNG
  • JPEG
  • TIFF
  • HEIC
  • PSB
  • RAW
  • WebP

Grafikkfilformater for eksport

• PSD
  • PNG
  • JPEG
  • TIFF
  • WebP

Mer som dette

Hold deg oppdatert med flere nyttige ressurser

Har du et spørsmål eller en idé?

Spør fellesskapet

Bli med i fellesskapet vårt for å få kontakt, lære og engasjere

For inspirasjon, eksperttips og løsninger på vanlige problemer kan du gå til Adobe Photoshop-fellesskapet. Få kontakt med teamet vårt og andre brukere for å utveksle ideer, dele kreasjoner, holde deg oppdatert om de nyeste funksjonene og kunngjøringene og gi tilbakemeldinger.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet