Adobe Sign har gratis kontoer for underskrivere av dokumenter som ønsker å få tilgang til kontraktene de har signert. Sendefunksjonaliteten er svært begrenset. Hvis du har en bedriftskonto, kontakter du administratoren din slik at du kan legges til.

Opprette en gratis bruker i Adobe Sign

Alle som har en gyldig e-postadresse, kan opprette en gratis konto i Adobe Sign-systemet.

Gratiskontoer er i hovedsak beregnet for underskrivere av dokumenter, og de tillater at hvilken som helst registrert e-postadresse kan vise alle avtalene som er sendt til den e-postkontoen.

Avsendere som ikke legger ved en PDF-kopi i Signert og arkivert-meldingen, kan notere seg URL-adressen for registrering slik at de kan hjelpe underskrivere med å få tilgang til kontraktene uten å måtte sende en kopi via e-post.

Underskrivere som ønsker å lagre signaturen sin i systemet, kan gjøre det straks e-postadressen deres er registrert.

Forsiktig!

Adobe Sign-programmet kan bare skille mellom brukere ved hjelp av unike e-postadresser.

Du som person kan av ulike årsaker ha flere e-postadresser, men programmet kan ikke anta at ulike e-postadresser er én virkelig person.

Derfor må du passe på å registrere bare e-postadressen som ble brukt da du signerte dokumentet.

Slik registrerer du en e-postadresse for å få tilgang til innholdet:

• Fyll ut alle feltene på registreringssiden (alle felt er påkrevd)
  • Klikk på knappen Opprett kontoen
  • Bekreft e-postadressen
  • Logg på!
free_user_dashboard

Merk:

På grunn av sendebegrensningene er ikke gratiskontoer egnet som prøveversjoner. Hvis du ønsker en gratis 14-dagers prøveversjon med tilgang til flere funksjoner, kan du klikke her.

Hvis du trenger å eksperimentere med et testmiljø utover 14 dager, kan du registrere deg for en Developer-konto

Når du er logget på, går du til Behandle-fanen for å se eventuelle avtaler som har inkludert den registrerte e-postadressen som en part i avtalen.

free_user_managepage