For brukere som sender avtaler til de samme mottakerne flere enn én gang vil prediktive e-postadresser gjøre prosessen raskere og bidra til å redusere potensielle skrivefeil.

Den nye sendeopplevelsen er forbedret, slik at den støtter prediktive e-postadresser basert på avtalene som lastes inn i Behandle-siden når du logger på. Alle e-postadresser som er tilknyttet hver avtale i fanen Behandle, både avsender, mottaker og kopimottaker, blir indeksert.

Når du begynner å skrive inn en e-postadresse, vises alle potensielle treff alfabetisk, noe som lar deg angi bare den første delen av e-postadressen og deretter bruke piltastene på tastaturet eller musen til å velge adressen fra listen.

Bruk av musen fyller ut mottakeren med den valgte e-postadressen, og bruk av piltastene lar deg flytte fokus i listen og deretter bruke Tab eller Enter for å velge.

Eksempel på den prediktive e-postadresselisten

Merk:

Indeksen bygges når du logger på. Hvis du sender en avtale til en ny e-postadresse, vil den ikke legges til i indeksen før du logger på neste gang.