Brukere som bruker Adobe Sign via Document Cloud-grensesnittet og som krever at HIPAA etterleves, vil ønske å merke av for HIPAA-etterlevelse.

• Logg deg på Adobe Sign direkte som administrator av Adobe Sign-kontoen.
  • Gå til Konto > Kontoinnstillinger > HIPAA-innstillinger.
  • Merk av i boksen ved siden av Organisasjonen min krever HIPAA-samsvar.
  • Klikk på Lagre.

Denne innstillingen undertrykker varsler via Document Cloud-grensesnittet.

Kunder som logger seg på Adobe Sign direkte, behøver ikke å aktivere denne innstillingen.

navigate_to_hipaasetting