Opprette en gruppe

Flerbrukerkontoer for Adobe Sign får tilgang til gruppefunksjonen. Med grupper kan du ha separate delsett av brukere som har tilgang til ulike bibliotekdokumenter, samt ulike innstillinger (som logoer og kopiparter).

Når du legger til brukere i kontoen, plasseres de automatisk i standardgruppen. Denne gruppen er hovedgruppen for kontoen, og alle innstillinger du har angitt på kontofanen, gjelder for denne gruppen.

Merk:

Bare kontoadministratoren kan opprette grupper.

Hurtigtrinn

1. Gå til Konto -siden.
  2. Klikk på Grupper.
  3. Klikk på plussikonet øverst til høyre.
  4. Oppgi et navn på gruppen.
  5. Klikk på Lagre.

Trinn for trinn

1. Du kan legge til en gruppe i kontoen ved å logge på som kontoadministrator, klikke på Konto -fanen og deretter klikke på Grupper.

Klikk på plussikonet øverst til høyre.

1. Nav to Groups
  2. Skriv inn navnet på gruppen du vil opprette i feltet Gruppenavn.

Klikk på Lagre.

Group Name Panel
  3. Den nye gruppen legges til i listen på gruppefanen.

NEw Group on page

Tips fra kundestøtte

• Det er foreløpig ikke mulig å slette en gruppe, men du kan gi den et nytt navn ved å klikke på gruppenavnet i listen Vis grupper.
  • Brukere plasseres automatisk i standardgruppen når de opprettes, med mindre det angis en annen gruppe.

Opplæringsvideo for oppretting av grupper