Bruke en biblioteksmal

En biblioteksmal er en mal med plasserte felter, som kan brukes på nytt. De er lagret som en skjemafeltmal eller et biblioteksdokument. Forfatteren av biblioteksmalen kan angi tillatelsesnivået for å bestemme hvem som har tilgang til å bruke og sende malene.

Biblioteksdokument

Når du skal bruke et biblioteksdokument, klikker du på koblingen Legg til filer og deretter på koblingen Biblioteksdokumenter.

Legge ved et biblioteksdokument i en avtale

Du kan deretter merke av ved siden av dokumentene du vil legge ved, og klikke på den blå Legg ved-knappen. Dette dokumentet og feltene blir deretter lagt ved transaksjonen slik at den enkelt kan sendes.

Skjemafeltmal

1. Klikk på Send-fanen, legg til e-postadresser for mottakerne, gi navn til transaksjonen, legg til en melding og last opp eller legg ved dokumentet du vil sende.
  2. Merk av i boksen Forhåndsvis og legg til signaturfelt.
  3. Klikk på den blå Neste-knappen.
Forhåndsvis-alternativet aktivert

Skjermbildet for dra og slipp-redigering vises, slik at du kan plassere forskjellige felt i dokumentet eller bruke en tidligere lagret skjemafeltmal.

Hvis du vil bruke en skjemafeltmal, klikker du felt- og side-ikonet øverst til høyre i skjermbildet.

Mal-alternativet på redigeringssiden

Velg hvilken skjemafeltmal du vil bruke og hvilken side malen skal starte på.

Når du har justert eller plassert feltene i dokumentet, klikker du på den blå Send-knappen nederst til høyre i skjermbildet for å sende dokumentet med de plasserte feltene.

Merk:

Du kan bruke flere skjemafeltmaler i ett enkelt dokument. Gjenta bare trinnene for å ta i bruk skjemafeltmaler du vil bruke, og alle feltene vises i dokumentet.

Obs! Pass på at du ikke har overlappende felt når flere skjemafeltmaler brukes.