Legge til bare din signatur i et dokument og sende det

Enkelte ganger er det nødvendig å signere et dokument selv og sende det. Prosessen Bare jeg signerer er laget nettopp for dette. Du kan oppgi all nødvendig informasjon og bruke signaturer og initialer, og sende det videre til den du måtte ønske.

Hurtigtrinn

1. Klikk på Bare jeg signerer på Dashboard-fanen.
  2. Oppgi e-postadressen til personen du vil sende dokumentet til.
  3. Dra og slipp, legg ved eller velg et dokument å sende.
  4. Merk av for alternativet Forhåndsvisning, signaturplassering eller bruk av skjemafelt.
  5. Klikk Neste.
  6. Dra og slipp nødvendige felt til dokumentet.
  7. Klikk Signer og send etterpå.
  8. Fyll ut feltene, og bruk signaturen din.
  9. Klikk Klikk her for å signere.

Trinn for trinn

1. Klikk på Bare jeg signerer på hjemmesiden.

Klikk Bare jeg signerer
  2. Oppgi e-postadressen til personen du vil sende dokumentet til.

Merk:

Du kan ikke sende dokumentet til samme e-postadresse som du bruker til å logge på, men du kan sende det til en alternativ e-postadresse du har tilgang til.

3. Dra og slipp, legg ved eller velg et dokument å signere og sende.

4. Merk av for alternativet Forhåndsvisning, signaturplassering eller bruk av skjemafelt og klikk på Neste.

Skriv inn e-postadresse
  5. Du kommer til dra-og-slipp-redigeringsmiljøet. Dra felter fra høyre rute til dokumentet. Kontroller at du har minst ett obligatorisk signaturfelt.

Felter dras på dokumentet
  6. Når du har plasser alle feltene, klikker du Signer og send etterpå.

Klikk Signer og send etterpå
  7. Du kommer til signeringsmiljøet. Fyll ut alle feltene og legg inn signaturen.

Fyll ut feltene, og bruk signaturen din
  8. Når du klikker i signaturfeltet, skriver du navnet ditt i hurtigvinduet for å generere signaturen. Klikk på Bruk når du er ferdig.

Klikk Bruk.
  9. Når du har fullført dokumentet, klikker du Klikk her for å signere.

Klikk her for å signere
  10. Det vises en melding som forteller deg at du har e-signert avtalen og at den er sendt til mottakeren.

Melding for fullføring vises

Tips fra kundestøtte

Merk:

Adobe Sign krever alltid at du sender det signerte dokumentet til noen andre (det vil si en annen e-postadresse). Den e-postadressen trenger ikke å være en virkelig e-postadresse, og du kan bare finne på en e-postadresse for å tilfredsstille kravet. For eksempel g@g.j.t.d.b.whoa.