Kontoadministrator kan laste opp et bilde å vise i stedet for standardlogoen for Adobe Sign. Dette bildet vises øverst til venstre i skjermbildet for alle brukere i kontoen når de er logget på.

Merk:

Hvis du har problemer med å få riktig visning av bildet, kontrollerer du at bildet du bruker, er nøyaktig 60 piksler høyt og 200 piksler bredt.

Last ned malen nedenfor for å få hjelp til å gi logoen riktig størrelse.

Last ned

Hurtigtrinn – for de erfarne

1. Logg på som administrator, og gå til Konto-siden.
  2. Klikk Konto-oppsett.
  3. Klikk Last opp.
  4. Finn og velg bildet du vil bruke, og klikk Åpne.

Trinn for trinn – for de visuelle (bilder)

1. Logg på som kontoadministrator, gå til Konto-siden og klikk på Konto-oppsett.

NAv to Account Setup
  2. Klikk på Last opp, og gå til logofilen du vil bruke. Klikk på Åpne.

Logo Upload Button
  3. Klikk på Lagre. Logoen vil nå vises for alle brukerne dine.

Placxed logo