Bruke hybrid ruting

Avsendere kan nå ordne underskrivere for å signere eller godkjenne parallelt, sekvensielt eller en kombinasjon av begge, med hybrid ruting. Finn ut hvordan i denne opplæringen.

Bruke rollen som delegerende

Finn ut hvordan du sender en avtale til en utpekt delegerende som deretter kan delegere signeringen eller godkjenningen av en avtale. Bruk denne funksjonen hvis du ikke ved e-postadressen til underskriver eller godkjenner, eller hvis du vil sende en avtale via en representant eller et mellomledd.

Endre en sendt avtale

Finn ut hvordan du endrer en avtale som er sendt til signering.

Administratoropplæring: Arbeidsflytutforming: En omvisning

Arbeidsflytutforming lar Adobe Sign-administratorer opprette og behandle arbeidsflytmaler som tilpasser signeringsprosessen slik at det oppfyller spesifikke forretningskrav.

Denne opplæringen gir en omvisning i grensesnittet og funksjonene for Arbeidsflytutforming.

Administratoropplæring: Avansert deling for administratorer

Avansert deling gjør det mulig for administratorer og brukere å delegere tillatelsene for sending, endring og visning, til en alternativ bruker eller brukere.

Denne opplæringen viser administratorer hvordan de kan justere innstillingene for kontodeling og hvordan å dele brukerkontoer, endre tillatelser og avbryte delinger.