Adobe har gratis kontoer for underskrivere av dokumenter som ønsker å få tilgang til kontraktene de har signert. Sendefunksjonaliteten er svært begrenset. Hvis du har en bedriftskonto, kontakter du administratoren din slik at du kan legges til.

Opprette en gratis bruker for Adobe Sign

Alle som har en gyldig e-postadresse kan opprette en gratis konto i Adobe Document Cloud og få tilgang til avtalene sine.

Gratiskontoer er i hovedsak beregnet for underskrivere av dokumenter, og de tillater at hvilken som helst registrert e-postadresse kan vise alle avtalene som er sendt til den e-postkontoen.

Avsendere som ikke legger ved en PDF-kopi i Signert og arkivert-meldingen, kan notere seg URL-adressen for registrering slik at de kan hjelpe underskrivere med å få tilgang til kontraktene uten å måtte sende en kopi via e-post.

Underskrivere som ønsker å lagre signaturen sin i systemet, kan gjøre det straks e-postadressen deres er registrert.

Forsiktig!

Adobe Sign-programmet kan bare skille mellom brukere ved hjelp av unike e-postadresser.

Du som person kan av ulike årsaker ha flere e-postadresser, men programmet kan ikke anta at ulike e-postadresser er én virkelig person.

Derfor må du passe på å registrere bare e-postadressen som ble brukt da du signerte dokumentet.

Slik registrerer du en e-postadresse for å få tilgang til innholdet:

1. Klikk på knappen Opprett en gratis konto på registreringssiden.

2. Klikk på koblingen Opprett en konto.

Opprett en konto
  3. Fyll ut skjemaet med informasjonen din.

• Husk å bruke samme e-postadresse som de tidligere avtalene ble sendt til, hvis du vil se gjennom de avtalene.
    • Klikk på Opprett konto.
    Fyll ut skjemaet.
  4. Bekreft e-postadressen.

• Logg på e-postadressen som du konfigurerte den nye brukeren med, og finn den nye konto-e-posten fra Adobe.
    • Klikk på bekreftelseskoblingen for å godkjenne den nye brukerkontoen.
    • Gå tilbake til siden Bekreft e-postadresse.
      • Klikk på Sjekk igjen og fortsett.
    Bekrefte e-post

Den nye brukeren er opprettet og tilgjengelig!

Når du er logget på, vil nylige avtaler som er sendt til e-postadressen din, vises nederst på skjermen.

• Filtre øverst vil vise eventuelt annet innhold som er relatert til e-postadressen din.
Pålogget

Merk:

På grunn av sendebegrensningene er ikke gratiskontoer egnet som prøveversjoner. Hvis du vil ha en gratis prøveversjon med tilgang til flere funksjoner, kan du klikke her.

Hvis du vil eksperimentere med et testmiljø utover prøveperioden, kan du registrere deg for en Developer-konto