Adobe Sign har gratis kontoer for underskrivere av dokumenter som ønsker å få tilgang til kontraktene de har signert. Sendefunksjonaliteten er svært begrenset. Hvis du har en bedriftskonto, kontakter du administratoren din slik at du kan legges til.

Opprette en gratis bruker i Adobe Sign

Alle som har en gyldig e-postadresse, kan opprette en gratis konto i Adobe Sign-systemet.

Gratiskontoer er i hovedsak beregnet for underskrivere av dokumenter, og de tillater at hvilken som helst registrert e-postadresse kan vise alle avtalene som er sendt til den e-postkontoen.

Avsendere som ikke legger ved en PDF-kopi i Signert og arkivert-meldingen, kan notere seg URL-adressen for registrering slik at de kan hjelpe underskrivere med å få tilgang til kontraktene uten å måtte sende en kopi via e-post.

Underskrivere som ønsker å lagre signaturen sin i systemet, kan gjøre det straks e-postadressen deres er registrert.

Forsiktig!

Adobe Sign-programmet kan bare skille mellom brukere ved hjelp av unike e-postadresser.

Du som person kan av ulike årsaker ha flere e-postadresser, men programmet kan ikke anta at ulike e-postadresser er én virkelig person.

Derfor må du passe på å registrere bare e-postadressen som ble brukt da du signerte dokumentet.

Slik registrerer du en e-postadresse for å få tilgang til innholdet:

1. Fyll ut alle feltene på registreringssiden (alle felt er påkrevd)

2. Klikk på knappen Opprett kontoen

3. Bekreft e-postadressen

4. Logg på!

Merk:

På grunn av sendebegrensningene er ikke gratiskontoer egnet som prøveversjoner. Hvis du vil ha en gratis prøveversjon med tilgang til flere funksjoner, kan du klikke her.

Hvis du vil eksperimentere med et testmiljø utover prøveperioden, kan du registrere deg for en Developer-konto

Når du er logget på, går du til Behandle-fanen for å se eventuelle avtaler som har inkludert den registrerte e-postadressen som en part i avtalen.