Adobe Sign tillater at Team-, Business- eller Enterprise-tjenesteabonnementer laster opp en logo til kontoen. Business- og Enterprise-kunder kan angi unike logoer på konto- eller gruppenivå.

Kontoadministrator kan laste opp et bilde å vise i stedet for standardlogoen for Adobe Sign. Dette bildet vises øverst til venstre i skjermbildet for alle brukere i kontoen når de er logget på.

Merk:

Hvis du har problemer med å få riktig visning av bildet, kontrollerer du at bildet du bruker, er nøyaktig 60 piksler høyt og 200 piksler bredt.

Last ned malen nedenfor for å få hjelp til å gi logoen riktig størrelse.

Last ned

1. Logg på som kontoadministrator, gå til Konto-siden og klikk på Konto-oppsett.

nav_to_account_setup
  2. Klikk på Last opp, og gå til logofilen du vil bruke. Klikk på Åpne.

logo_upload_button
  3. Klikk på Lagre. Logoen vil nå vises for alle brukerne dine.

placed_logo

Laste opp bilder til topp- og bunntekst i e-post

Kontoadministratoren kan laste opp bilder til topp- og bunntekst i e-post for å tilpasse og merkeprofilere kontoen. Disse bildene vises i e-postmeldingene til signerere og deltakere.

Merk:

Hvis du har problemer med å få bildet til å vises riktig, kontrollerer du at bildet du bruker, er nøyaktig 600 piksler bredt og opptil 200 piksler høyt. Du må også påse at det er i JPG-, GIF- eller PNG-format.

Last ned malen nedenfor for å få hjelp til å gi logoen riktig størrelse.

Last ned

Administratorer kan også legge til bunntekst i utgående e-post i tillegg til bilder.

1. Logg på som kontoadministrator og gå til Konto > Kontoinnstillinger > Innstillinger for e-post.

nav_to_email_settings
  2. Klikk på Last opp, velg bildet du vil bruke og klikk på Åpne.

upload_new_image
  3. Sjekk bildet og klikk på Lagre.

save_image