Legge merkeprofilering til kontoen

Adobe Sign tillater at Small Business-, Business- og Enterprise-tjenesteabonnementer laster opp en logo til kontoen. Business- og Enterprise-kunder kan angi unike logoer på konto- eller gruppenivå.

Laste opp en logo

Kontoadministrator kan laste opp et bilde å vise i stedet for standardlogoen for Adobe Sign. Dette bildet vises øverst til venstre i skjermbildet for alle brukere i kontoen når de er logget på.

Merk:

Hvis du har problemer med å få riktig visning av bildet, kontrollerer du at bildet du bruker, er nøyaktig 60 piksler høyt og 200 piksler bredt.

Last ned malen nedenfor for å få hjelp til å gi logoen riktig størrelse.

Last ned

1. Logg på som kontoadministrator, gå til Konto-siden og klikk på Konto-oppsett.

Gå til Kontooppsett.

2. Klikk på Last opp, og gå til logofilen du vil bruke. Klikk på Åpne.

Logoopplastingsknapp

3. Klikk på Lagre. Logoen vil nå vises for alle brukerne dine.

Laste opp bilder til topp- og bunntekst i e-post

Business- og Enterprise-tjenesteabonnementer kan laste opp bilder til topp- og bunntekst i e-postmeldinger for å tilpasse eller profilere kontoen ytterligere. Disse bildene vises i e-postmeldingene til signerere og deltakere.

Merk:

Topp- og bunntekstbilder for e-post er bare tilgjengelig for kontoer på Business- og Enterprise-nivå.

Hvis du har problemer med å få bildet til å vises riktig, kontrollerer du at bildet du bruker, er nøyaktig 600 piksler bredt og opptil 200 piksler høyt. Du må også påse at det er i JPG-, GIF- eller PNG-format.

Last ned malen nedenfor for å få hjelp til å gi logoen riktig størrelse.

Last ned

Administratorer kan også legge til bunntekst i utgående e-post i tillegg til bilder.

1. Logg på som kontoadministrator og gå til Konto > Kontoinnstillinger > Innstillinger for e-post.

Gå til e-postinnstillinger

2. Klikk på Last opp, velg bildet du vil bruke og klikk på Åpne.

3. Sjekk bildet og klikk på Lagre.