Denne siden forklarer hvordan du løser inn en kode for Adobe Creative Cloud Alle applikasjoner- eller fotoplanen.

Hvis du har kvalifisert deg for en Adobe Stock-gave – gratulerer! E-posten fra CompEXT@adobe.com inneholder innløsningskoden din. Følg trinnene nedenfor for å løse inn denne koden.

1. Tekst for trinn

Åpne e-posten fra CompEXT@adobe.com for å finne innløsningskoden din og en kobling for å løse inn koden. Du trenger ikke å gjøre dette umiddelbart. Du har frem til 31. juli 2021 på å løse inn koden.

E-post som viser avsender og emnefelt
    Et eksempel på e-posten i en innboks
  2. Tekst for trinn

Når du klikker på koblingen for å løse inn koden, blir du tatt til en side der du kan angi innløsningskoden og aktivere medlemskapet.

Merk:

Hvis du får en feilmelding om at koden din er ugyldig, kan du ha et aktivt medlemskap og bo i Russland, Ukraina, Tyrkia, Israel, Hongkong, India, Malaysia, Filippinene, Sør-Korea, Singapore, Taiwan, Thailand, Argentina, Colombia, Chile, Peru, Ecuador, Uruguay eller Venezuela. Du må vente i 30 dager etter at det nåværende betalte abonnementet ditt har utløpt, før du kan løse inn koden for det 12-måneders gaveabonnementet på Creative Cloud. Kontakt kundestøtte for å få hjelp.

Siden der du angir innløsningskoden
    Skriv inn koden i feltene (nr. 2)
  3. Tekst for trinn

Du får muligheten til å videreføre medlemskapet ditt etter at denne koden har utløpt, ved å skrive inn kredittkortnummeret ditt. Du blir ikke belastet noe før 12-månedersperioden for innløsningskoden din er utløpt. Du kan Godta vilkårene (1) eller velge Spør meg senere (2). Hvis du velger Godta vilkårene, åpnes det et vindu der du kan angi kredittkortinformasjonen din, som brukes til å fornye abonnementet ditt etter at gaveperioden er over. Hvis du velger Spør meg senere, blir ikke abonnementet ditt fornyet automatisk når gaveperioden er over. Da åpnes det et vindu, slik at du kan begynne å bruke Creative Cloud. Dette indikerer at medlemskapet er aktivert.

Velg om du vil beholde medlemskapet senere
    Godta vilkårene (1) eller velg å bli spurt om fornyelse senere (2)
  4. Tekst for trinn

Til slutt blir du bedt om å fylle ut litt informasjon om hvor mye erfaring du har med Creative Cloud.

Undersøkelsesvindu
    Angi erfaringsnivået ditt

Programvaren er klar til bruk!