Feilsøking og hjelp

Få hjelp til å laste ned og installere Acrobat DC, Acrobat 2020, 2017, Acrobat Reader og mer, sammen med vanlige installasjons- og feilsøkingsproblemer.

Se hvordan man avinstallerer og installerer Acrobat DC i Windows eller macOS, som prøveversjon og på en eksra datamaskin.

Din egen Acrobat DC-lisens lar deg installere Acrobat på mer enn én datamaskin og aktivere programmet (logge på) på inntil to datamaskiner.

Rett opp feil med Adobe-appene hvis du mottok en feilkode eller et tall, eller få hjelp med vanlige Installasjonsfeil og løsninger for Acrobat.

Se vanlige løsninger for å rette opp Acrobat DC intermitterende krasjer i Windows, sende feilrapporter eller sende inn en feil.

Hvis Acrobat eller Acrobat Reader krasjer ved første oppstart, er det sannsynligvis et inkompatibilitetsproblem mellom Acrobat og visse Nvidia-drivere.

Prøv våre beste løsninger hvis Acrobat ber deg gjentatte ganger om å logge på.

Lær hvordan du aktiverer Acrobat DC og løser problemer med aktiveringen, lisensieringen og logger på relaterte problemer.

Ved å følge fire enkle trinn kan du angi Acrobat Reader DC eller Acrobat DC som standard PDF-program.

Lær alt om Adobe Acrobat DC-grensesnitt og Grunnleggende om arbeidsområder, inkludert verktøy, menyer, preferanser og mer.

Lær hvordan du legger til eller erstatter tekst, endre skrift, juster, endrer størrelse på tekst og mer i en PDF.

Raskt og enkelt endre standardskriften i Acrobat for å legge til tekst og reserveskrift for redigering av PDF.

Du kan enkelt lage et intelligent PDF-skjema ved å konvertere et skannet papir, Microsoft Word, Excel eller et annet skjema. Eller opprett et nytt skjema direkte i Acrobat.

Se hvordan man legger til PDF-skjemafelt for å lage tekstbokser, datofelt, utføre beregninger, utløse egendefinerte skript og mer.

Kombiner to eller flere filer til en enkelt PDF, og ordne sider i riktig rekkefølge fra datamaskinen eller nettleseren.

Fellesskap

Legg ut spørsmål og få svar fra eksperter.