Feilsøking og hjelp

Adobe Fresco er tilgjengelig på Windows og iOS.

Fresco er tilgjengelig på iPad, iPhone og i Windows. For å identifisere iPad-modellen, se Apples støtteside, Identifiser iPad-modellen. For å finne din iPhone-modell, se Identifiser iPhone-modellen. Alternativt kan du se etter modellnummeret på baksiden av iPad-en eller gå til skjermen Innstillinger Generelt Om på Freco-appen.

For mer informasjon om alle støttede enheter, se Adobe Fresco-systemkrav

Adobe Fresco er tilgjengelig som en freemium-modell. Du kan starte med en kostnadsfri startplan og deretter oppgradere til en betalt versjon for å få tilgang til premiumfunksjonene.

Hvis du abonnerer på noen av de følgende planene, vil du ha tilgang til premiumtilbud på Adobe Fresco:

• Enkeltapp-plan for Adobe Fresco
  • Enkeltapp-plan for Adobe Photoshop
  • Alle apper-plan for Adobe Creative Cloud

Adobe Fresco er en tegne- og maleapp som er utviklet for de nyeste pekepennene og berøringsenhetene. Utvalget av Sensei-drevne akvarell- og oljepensler, som vi kaller levende pensler, er funksjoner som tegne- og maleentusiaster vil bli veldig glade for. Lær mer om Adobe Fresco og se hva du kan lage med denne kraftige, brukervennlige appen.

Adobe Fresco er tilgjengelig på iPad og Microsoft Surface Pro-enheter på Windows:

Bruk blandepensler for å få tilgang til Photoshop-baserte blandepensler i Fresco. Blandepensler bidrar til å simulere realistiske maleteknikker. Du kan blande og blande flere farger på arbeidsområdet mens du maler. For mer informasjon, se Mikserpensler.

Photoshop på iPad brukes best til kreativ bilderedigering og retusjering på pikselnivå mens du er på farten.

Adobe Fresco er en tegne- og malingsapp med kraftige pensler, inkludert piksler, vektorer, akvareller og oljepenslerr for å få fantasien i sving. Adobe Fresco har den samme kraftige malemotoren som Photoshop.

Ja! Du kan importere Fresco-dokumenter til andre programmer, inkludert Photoshop og Illustrator. Hvis du vil dele grafikk mellom Adobe Fresco og andre Adobe-produkter, se Adobe Fresco og Photoshop og Adobe Fresco og Illustrator.

Hvis du abonnerer på Adobe Fresco på enhver overflate (iOS eller Windows), får du tilgang til Photoshop på iPad. Det samme gjelder hvis du abonnerer Photoshop på iPad, får du tilgang til Adobe Fresco på enhver overflate. Du kan også arbeide sømløst på tvers av Photoshop på skrivebordet, Photoshop på iPad og Fresco ved å bruke sky-dokumenter

Ja, direktestrømming er tilgjengelig i Fresco. For mer informasjon om direktestrømming, se Hvordan direktestrømme fra Fresco.

Du kan eksportere grafikk til Dropbox eller et annet skylager ved hjelp av alternativet Publiser og eksporter eller Hurtigeksport øverst til høyre i Adobe Fresco-arbeidsområdet.

Hvis du har startplanen for Adobe Fresco, kan du kjøpe en betalt plan for å få mer lagringsplass. Hvis du har et betalt abonnement og har gått tom for lagringsplass, kan du kjøpe mer lagringsplass. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppgradere skylagring.

Dette problemet kan oppstå når du ikke har tilstrekkelige tillatelser for hurtigmappen for Creative Cloud-biblioteker. For mer informasjon og løsning, se Kan ikke få tilgang til importerte børster i Fresco.

Dette problemet oppstår når du endrer penselinnstillinger på Windows-enheter som bruker grafikkortet GeForce Experience. Hvis du vil ha mer informasjon og se en løsning på problemet, ser du Adobe Fresco krasjer på Windows-enheter.

Logg på Adobe-kontosiden med gjeldende Adobe ID (epost-adressen din) og passord. Klikk på fanen Passord og sikkerhet , og endre deretter passordet. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Finn ut hvordan du kan Avbryte Adobe prøveversjonen eller abonnementet og forstå abonnementsvilkårene til Adobe.