Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer After Effects?

Du kan laste ned After Effects fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor går det ikke an å installere After Effects?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av After Effects?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere After Effects på en annen datamaskin?

Du kan installere After Effects og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Teknikker

Kan jeg fikse ustødige, håndholdte opptak?

Ja. Bruk effekten Warp Stabilizer VFX for automatisk å stabilisere ustødige opptak. Les Stabiliser video med mye risting for detaljerte instruksjoner.

Hvordan skaper jeg realistiske bevegelser?

Realistiske bevegelser handler ikke bare om å flytte på en gjenstand. I denne korte videoserien kan du lese hvordan du legger til spesialeffekter for å gjøre bevegelser utydelige, korrigere farger og skygger og simulere kamerabevegelse.

Hvordan animerer jeg en karakter slik at den er synkronisert med dialogen?

Adobe Character Animator fanger opp ansiktsuttrykk og -bevegelser fra webkameraet og animerer en figur basert på bevegelsene dine. Se Brukerveiledning for Character Animator for å finne ut mer.

Hvordan animerer jeg tekst for en tittel?

Lær det grunnleggende om animering av tekst i After Effects i denne tredelte videoinnføringen, Animere en logo til en video.

Hvordan får jeg bilder til å vises inne i et objekt?

Du maskerer et objekt slik at annen film/bilder ser ut til å være inne i det. Les denne artikkelen for å finne ut mer om hvordan du oppretter former og masker.

Eksportproblemer

Hvorfor er videofilen min så stor? Hvorfor spiller den av så dårlig?

Når du renderer og eksporterer en film, skaper standardinnstillingene filer som ikke er komprimert eller er komprimert uten tap. Slike filer er store og er beregnet på postproduksjonsarbeid, ikke avspilling. For jevn avspilling på en datamaskin må du komprimere filen. Lær mer om alternativer for koding og komprimering av film.

Hvorfor er ikke alle QuickTime-kodeksene tilgjengelige?

QuickTime har en preferanse for koding av eldre kodekser. Hvis ikke denne innstillingen er aktivert, er visse kodekser utilgjengelige i After Effects. Lær hvordan du stiller inn QuickTime i denne artikkelen, Visse QuickTime-kodekser mangler i After Effects.

Hvilke innstillinger bruker jeg for å eksportere til YouTube eller Vimeo?

Adobe Media Encoder lar deg rendere og laste opp samtidig til YouTube, Vimeo, Creative Cloud og FTP-nettsteder.Send After Effects-komposisjonen din direkte til Media Encoder med Komposisjon > Legg til i køen for Adobe Media Encoder. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese om publisering på YouTube og Vimeo.

Hvordan eksporterer jeg til formatene H.264, MPEG-2 og WMV?

Bruk Adobe Media Encoder for å eksportere til disse formatene. Send After Effects-komposisjonen din direkte til Media Encoder med Komposisjon > Legg til i køen for Adobe Media Encoder. Les lage H.264-, MPEG-2- og WMV-videoer for mer informasjon.

Hvordan lager jeg video for Flash Player?

Bruk Adobe Media Encoder for å eksportere til H.264 (.mp4), formatet som Adobe Flash-teamet anbefaler. Send After Effects-komposisjonen din direkte til Media Encoder med Komposisjon > Legg til i køen for Adobe Media Encoder. Les lage H.264-, MPEG-2- og WMV-videoer for mer informasjon.

Vanlige problemer

Hvorfor mottar jeg en QuickTime-feilmelding?

Problemer med QuickTime kan skyldes mange ting. Finn løsninger under Feilsøking av QuickTime-feil.

Hvorfor får jeg en feilmelding om konvertering av Unicode-tegn?

Du har installert en versjon av After Effects som ikke matcher språket til operativsystemet. Finn løsninger i denne artikkelen: Feilen "Kan ikke konvertere Unicode-tegn".

Min prøveversjon av After Effects er utløpt. Kan jeg fortsatt gjengi Motion Graphics-maler?

Du kan fortsette å rendere Motion Graphics maler, selv etter at prøveversjonen utløper. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om Motion Graphics-maler.

Hvorfor får jeg en feilmelding om at After Effects ikke kan lese Fontbiblioteket når den åpnes?

Hvis du har startet datamaskinen på nytt og problemet vedvarer, finner du løsningene under Feilen "Fontbiblioteket kan ikke leses"

Hvorforfor får jeg feilmelding om at After Effects ikke er i stand til å tildele minne?

Når du kjører After Effects, kan du motta meldinger som, «Kan ikke tildele 0,000 MB minne» eller «Ikke mulig å tildele 0.002 MB minne.» Finn svar i denne artikkelen, Kan ikke tildele minne.