Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Du kan laste ned Dreamweaver fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Dreamweaver og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du stopper medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Vanlige oppgaver

Lær hvordan du importerer og eksporterer alle innstillingene for nettstedet, blant annet innstillinger for FTP-forbindelser, mellom forskjellige maskiner eller Dreamweaver-installasjoner.

Responsive nettsider

Se denne videoinnføringen for å lære hvordan du bruker bootstrap-maler for å bygge opp en responsiv nettside raskt. Du finner mer informasjon om oppretting av Bootstrap-dokumenter i denne artikkelen.

Ja! Denne videoinnføringen lærer deg hvordan du bruker funksjonen forhåndsvisning på enhet. Denne artikkelen inneholder mer informasjon, blant annet om forutsetninger og støttede enheter.

Prøv løsningene i denne feilsøkingsguiden for forhåndsvisning på enhet for å løse dette problemet.

Bruk forhåndsvisningen i sanntid for å få den mest presise gjengivelsen av hvordan siden vil se ut i en nettleser. Lær mer i denne artikkelen om hvordan du forhåndsviser sider.

Les denne feilsøkingsartikkelen hvis forhåndsvisning i sanntid ikke fungerer i Dreamweaver.

Vanlige problemer

Klikk her for å lære hvordan du fjerner blokkering av Dreamweavers tilgang til andre programmer i MacOS 10.14 Mojave-utgivelsen.

Å gjenopprette innstillingsfiler kan ofte løse uventet adferd og feil. Prøv også løsningene i denne feilsøkingsguiden for Dreamweaver, de kan hjelpe med en rekke problemer.

Du kan ha et problem med SSH-passordet som ikke støttes under kloning av et oppbevaringssted eller kanskje du møter på et Xcode-popup-problem hvis du bruker en Mac.

Finn ut hvordan du løser kloningsproblemet med SSH-passordet oppbevaringssted eller løsning av Xcode-popup.

Følg løsningene i denne feilsøkingsguiden for JavaScript-feil i Dreamweaver.

Prøv løsningene i gjør det selv-settet for feilsøking for å løse vanlige problemer med Dreamweaver.

Du kan installere utvidelser og tillegg for alle Creative Cloud-apper via Creative Cloud-skrivebordsappen.

Fellesskap

Populære underfora for Dreamweaver