Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Premiere Elements?

Hvis du ikke har dine originale medier, kan du laste ned Premiere Elements. Du må ha Adobe ID-serienummeret og passordet ditt for å fullføre installasjonen. Hvis du har originaldiskene, ser du Installere Premiere Elements fra en DVD.

Hvorfor lar ikke Premiere Elements seg installere?

Finn ut hvordan man løser installasjonsproblemer for Premiere Elements på Windows eller Mac OS.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Premiere Elements?

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon av Premiere Elements. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, ser du Last ned og installer ikke-Creative Cloud-programmer.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Premiere Elements på en annen datamaskin?

Du kan installere en ekstra kopi av programvaren til eksklusiv bruk på enten en bærbar eller stasjonær datamaskin du eier, forutsatt at programvaren på den andre bærbare eller stasjonære datamaskinen ikke brukes samtidig med programvaren på primærmaskinen.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt produkt. Se Installering og aktivering av et prøv-og-kjøp-produkt.

Hvordan skriver jeg ut en kvittering eller faktura?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Klikk på kategorien Abonnementer og produkter , og klikk på Vis dine ordre under Ordre historikk. Klikk på ordren og klikk så på skriverikonet For mer informasjon, se Adobe Store | Vanlige spørsmål om nettbestilling og betaling.

Hvordan returnerer eller bytter jeg en Adobe-ordre?

Fikse video og lyd

Hvordan lager jeg scener med redusert eller økt hastighet?

Velg Filmklipp > Tidsstrekk i ekspertmodus. Følg instruksjonene i denne artikkelen for å endre hastigheten og varigheten til filmklipp.

Kan jeg fikse ustødige, håndholdte opptak?

Bruk Shake Stabilizer for automatisk å stabilisere ustødige opptak. For informasjon om justeringsalternativer, se Stabiliser videoopptak med Shake Stabilizer.

Hvordan endrer jeg volumet i et klipp?

Finn ut hvordan du mikser lyd og justerer volum ved hjelp av Audio Mixer og SmartMix.

Kan jeg justere belysning eller farge på bildene?

Ja. Bruk en guidet redigering for å justere lysstyrken, kontrasten og fargen i videoklippene dine. Det automatiske smarttoneverktøyet fikser automatisk kjedelig, uklar eller utvasket video. For mer informasjon, se Redigere delbilder med automatisk smarttone.

Hvordan klipper jeg delbilder fra filmen?

Finn ut hvordan du beskjærer klipp og deler klipp.

Teknikker

Hvordan lager jeg titler og rulletekst?

Finn ut hvordan du oppretter titler ved å bruke biblioteket med titteltemaer. Finn ut hvordan du bruker forhåndsbygde animasjoner, bytter ut tekst eller tilpasser titteltemaer. Se Bevegelsestitler

Hvordan angir jeg et bildes varighet?

Du kan spesifisere varighet for alle bilder du importerer eller tildeler en spesifikk varighet for individuelle stillbilder. Finn ut hvordan i artikkelen Angi varighet for importerte stillbilder.

Hvordan kan jeg panorere og zoome et bilde?

Finn ut hvordan du bruker panorering og zooming for å skape videolignende effekter på dine bilder og filmklipp.

Hvordan trimmer jeg videoklippene mine?

Bruk Smart Trim-funksjonen til å finne og samle de beste scenene basert på stilen til videoen din.Hvis du vil lære hvordan du bruker Smart trim, ser du Smart Trim.

Hvilke innstillinger skal jeg bruke for å eksportere og legge ut filmen min?

Finn ut hvilke innstillinger du skal bruke for å eksportere og dele videoene dine.

Vanlige problemer

Hvordan løser jeg en kompileringsfeil?

Start datamaskinen på nytt og prøv deretter å forhåndskompilere prosjekttidslinjen. Hvis feilen vedvarer, se Feil ved kompilering av film ved rendering eller eksportering.

Jeg har problemer med å importere. Hva gjør jeg?

Følg feilsøkingsforslagene i Feilsøk videofiler.

Hvilke typer filer kan jeg importere?

Premiere Elements godtar et bredt utvalg av videoformater. Se Støttede filformater for en komplett liste.

Filmen min spilles ikke av som den skal. Hvordan løser jeg dette?

Hvis videoen din spilles av for raskt, hakker eller mister delbilder, følg trinnene i Feilsøke avspilling av digital video.

Jeg får en feilmelding når jeg prøver å dele det jeg har laget på Facebook. Hva er feil?

På grunn av nylige endringer i måten Facebook samarbeider med tredjepartsutviklere på, støttes ikke lenger direkte opplasting av bilder og videoer fra skrivebordsprodukter til Facebook.Lær mer i Kan ikke laste opp bilder og videoer til Facebook.

Fellesskap

Relatert forum