Kom i gang

Last ned, finn medlemskapshjelp og lær det grunnleggende

Opplæringsmateriale

Finn innføringer og bli dyktigere

Brukerhåndbok

Få raske svar og trinnvise instruksjoner.

Feilsøking og hjelp

Ja! Alle kan få XD kostnadsfritt som en del av Starter-planen, som inkluderer aktivt delt kobling og aktivt delt dokument med opptil to medredaktører.
For mer informasjon, se Sammenlign planer

Startabonnementet er også tilgjengelig for alle som har en Adobe ID, Enterprise ID eller Federated ID. Hvis du er medlem av Creative Cloud for teams eller Creative Cloud for enterprise, og du ikke har tilgang til Creative Cloud-skrivebordsappen, kan du kontakte IT-administratoren for å få tilgang til XD gjennom Creative Cloud Packager.

For mer informasjon om støttede operativsystemer, se Systemkrav.

Du kan laste ned appen din fra Creative Cloud-nettstedet. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på Laste ned eller installer for appen. For mer informasjon, se Laste ned Creative Cloud-apper.

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Logg på Adobe-kontoen din. Klikk deretter på Endre for Gjeldende passord og følg instruksjonene på skjermen. Glemt passordet? Lær deg.

Du kan gå til denne siden for å lære om oppgradering fra Starter-planen til en betalt plan.

Hvis du vil oppgradere abonnementet ditt fra XD, klikker du på Hjelp > Oppgrader XD. Dette åpner en side der du finner abonnementet som passer best for deg.

Oppdater XD fra Creative Cloud-skrivebordsappen eller XD, og klikk på Hjelp > Oppdateringer. Når du oppdaterer, konverteres prøveversjonen automatisk til det kostnadsfrie startabonnementet for Adobe XD. Dermed har du fortsatt tilgang til XD under prøveperioden.

Hvis du har publisert en eller flere prototype- eller designspesifikke koblinger under prøveperioden, har du fortsatt tilgang til disse delte koblingene etter at du har oppdatert XD. Du må imidlertid behandle koblingene dine eller oppgradere abonnementet for å publisere nye koblinger.

Hvis du avslutter medlemskapet, beholder du likevel de kostnadsfrie fordelene for Creative Cloud-medlemmer, alle filene du har lagret på enheten, og de delte koblingene dine.

Du overføres automatisk til startabonnementet som inkluderer Adobe XD. Du mister imidlertid muligheten til å opprette et ubegrenset antall prototype- og designspesifikke koblinger. Du har ikke tilgang til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen reduseres til 2 GB.

Finn ut hvordan du Avslutter medlemsskapet for Creative Cloud og gjør deg kjent med Adobes abonnementsvilkår.

Skydokumenter er sky-integrerte dokumenter som du kan åpne og redigere i Adobe XD. Med nettsky-dokumenter blir arbeidet ditt alltid oppdatert på tvers av alle enheter, uansett hvor du er. Finn ut mer om nettskydokumenter i Adobe XD.

Du kan lagre XD-design som skydokumenter for å sikre at de er oppdaterte og tilgjengelige fra hvilken som helst online enhet. Du kan deretter dele dem med andre Creative Cloud-brukere for å samarbeide. Endringer i nettskydokumenter kan også gjøres når du er frakoblet, og de lagres automatisk i skyen når du kobler deg på internett igjen.

Creative Cloud-planen din kommer med forskjellige typer skybasert lagring – skydokumenter, biblioteker og Creative Cloud-filer (synkroniserte filer). Lær mer om deres ulike bruksområder og fordeler.

Når du jobber med skydokumenter, blir arbeidet synkronisert med Creative Cloud-synkroniseringsprosessen. Du kan støte på problemer med nettskydokumenter hvis det er et problem med Creative Cloud-synkronisering eller Creative Cloud trenger en oppdatering. For mer informasjon, se Løs problemer med Adobe XD nettsky-dokumenter.

XD versjon 13.0 støtter installasjon og utvikling av plugin-moduler.

Ja, for øyeblikket er plugin-moduler kostnadsfrie.

Fra XD-menyen velger du Plugin-moduler > Utvikling Opprett en plugin-modul for å gå til Adobe I/O-utviklerkonsollen.

Hvis du vil vite hvordan du bygger, tester og sender plugin-moduler for oppføring i apper, ser du utviklerdokumentasjonen for Adobe XD.

Hvis du vil vite hvordan du laster ned og installerer plugin-moduler, ser du Opprette og behandle plugin-moduler.

Du kan bruke alternativet Få støtte i plugin-modulen for å ta kontakt med utviklerne av plugin-modulen og løse installasjonsproblemer.

For øyeblikket støtter XD ikke rulleffekter når du forhåndsviser automatiske animerte tegnebrett.

Dette kan avhenge av forskjellige ting. Få tips om feilsøking av forskjellige feilmeldinger når du bruker Del på nett.

Det kan være flere årsaker som forårsaker problemer med publisering eller oppdatering av designspesifikasjoner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Løsninger for vanlige feil med designspesifikasjoner.

Filimport til Adobe XD mislykkes vanligvis av én av fire grunner:

• SVG-filer med egenskaper som ikke støttes
  • Veldig store SVG-filer
  • Veldig store bilder

Få trinnvise instruksjoner om hvordan du løser importproblemer for hvert av disse scenarioene.

Filen kan være for stor og destinasjonsmappen kan være låst. Lær mer om hvordan du løser eksportproblemer.

Alternativ for tidsutløsing er bare synlig når du klikker på tittelen på kildetavlen som er kablet i prototypemodus. For mer informasjon om tidsutløsere, se Lag tidsbestemte overganger.

Fellesskap

Bli med i samtalen.